Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ŠKOLA

Šel jsem do školy jako normálně a tam jsem se zastavil před dveřmi a řekl jsem "Dál Nejdu!". Hned jak jsem to dořekl, strčil do mě kámoš a řekl "Jdeš" a tak jsem  byl ve škole. A jelikož už jsem byl ve škole, bylo by proti školnímu řádu opustit budovu. Tak jsem ji opustil a šel jsem ven do parku. Tam jsem okusil trochu prolízky, najednou vidím učitelku a ona vidí mě. Zařvala na mě ,,Nemáš už být ve škole" a já na ni ,,Drž hubu ty stará plesnivá krávo a jdi jebat svýho starýho". Ona se tak na mě takhle podívala a řekla ,,No Filipe tak to si vyřídíme v ředitelně" a já na to ,,Klidně ty krávo blbá, nemá to se školou nic společného" a další den jsem toho litoval. Pozvala si mě k řediteli a v ředitelně na stole flaška vína. Ten ředitel si nalil do sklenice to víno a říkal ,,No, tak co mi na to řekneš, Filipe Davídku. Taková drzost a záškoláctví!", já mu řekl ,,Drž hubu" a on mě vyhodil z ředitelny. Další den jsem polil základ školy benzínem, zamčel ředitele v ředitelně a zapálil ten benzín. A pak už ředitelna nebyla.

18 názorů

co tím myslíš? Autor - text - čtenář ?

....velmi vzdáleně :-)

Díky. Švejk jako první prohlásil ,,Svět je jeden velkej fake" a díky tomu si ho cením.

Campanello, nesrovnávej prosím Švejka (kterého nenávidím) se Saturninem (kterého miluju). To je úplně jiná liga... Z autora by mohl růst snad jen ten švejk... :-)

Histreo
02. 06. 2009
Dát tip
že člověk občas musí vážit slova je fakt, bohužel tohle je opravdu píčovina...

reinka
02. 06. 2009
Dát tip
Embargo, ptáš se pozdě... necejtíš ten smrad? Snad nechytla i sborovna? :o)))))))))

Embargo
02. 06. 2009
Dát tip
čoveče, ale nepodpálíš tu školu nakonec že ne?!

moorgaan
02. 06. 2009
Dát tip
kecas...reditel ze by v praci pil vino?

Ne ja jsem Filip Davídek. Skoro vsecko co tam je je podle skutecnosti.


tsuki
01. 06. 2009
Dát tip
jediné, co mě na tomto svébytném literárním objektu zaujalo, je přezdívka autora. že by se nutrie daly na literatůru?

poněkud tupé

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru