Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Malá středa

10. 09. 2009
29
19
367
Autor
Impresse

 

Ze střídky chleba

vyhladím klouzavě  

tvé ostré rysy

ze střídky ve čtvrtek

stejně jako kdysi

kůrkou křupavou

zvědavě

zaťukáš na pátek…


19 názorů

oleandr
22. 09. 2009
Dát tip
lehká

moorgaan
12. 09. 2009
Dát tip
sobotou vlečen se těším na tvůj pecen:-)) /*

Vaud
11. 09. 2009
Dát tip
už je tu pátek!

Adamova Eva
11. 09. 2009
Dát tip
*

Oldjerry
10. 09. 2009
Dát tip
to je fakt! výmluvné - promiň, já ty avíza většinou taky nemusím.

pronick
10. 09. 2009
Dát tip
no, pravda je, že v poslední době často hladíš :-)*

Oldjerry
10. 09. 2009
Dát tip
Promiň tu srandičku, ale tohle dílo rozhodlo o dvojí oblibě.

Oldjerry
10. 09. 2009
Dát tip
Já dostal chuť na chleba, právě vytažený ze selské pece.... a podmáslí... a dost! oldo, ty dobytku : už takhle jsi tlustej

Marlav
10. 09. 2009
Dát tip
milé, potěší*

sattaya
10. 09. 2009
Dát tip
při tvých verších se prostě člověk musí usmát, jsou hřejivé ..a při některých projevech ušklíbnout ...tip za krásnou báseň

BigBivoj
10. 09. 2009
Dát tip
*


Rampoušek
10. 09. 2009
Dát tip
*

Bíša
10. 09. 2009
Dát tip
:o))

Impresse
10. 09. 2009
Dát tip
mýlíš se, Norsko umí být příjemný a hlavně! - má smysl pro humor. A to je k nezaplacení. Tvé zvláštní řeči moc nerozumím... :-)

Je to přijemný jag ten jemnej hajzlpapir, s tim dyž si vitřeš ryťku, je ti hnetkaj lip, ale norsko neni přijemnej, dyby byl hajzlpapyrem, tož by byl jak šmirglpapyr, viš? Jinak nic proti tobje, ale já scu abi si to norsko uvjedomilo jako:!!!

Norsko 1
10. 09. 2009
Dát tip
příjemné

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru