Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tápání

06. 06. 2011
2
8
832
Autor
Thea

... aneb jaké jsou kolem nás stereotypy..

Jak směšné

Pozorovat to hemžení

Jak vztahuje ruce

A chce sevřít křehkou duši

 

Jak bláhové

Vnímat stopy snů

Kradmě zanechávající

Otisky v důvěřivé mysli

 

Jak pošetilé

Naslouchat okolním hlasům

A nechat jejich svíjící se chapadla

Ovinout nevinné oči

 

Jak smutné

Tápat ve spleti křižovatek

Bez znalosti

Pravidel provozu

...


8 názorů

Honzyk
21. 06. 2011
Dát tip
..si koupime jen pro sebe...a budem tam hrat na babu:D

Thea
21. 06. 2011
Dát tip
To abysme hodně vydělávali :D Ono koupit lístky pro celej sál... :D to nebude levná záležitost :D

Honzyk
20. 06. 2011
Dát tip
-) pudem nekdy do kina spolu, ale jen my dva do celyho salu...co..?:D

Thea
20. 06. 2011
Dát tip
JO, jsem na to tak nějak stejně :D jenom cesta tramvají, když jdu pozdě, je pro mě utrpení největšího kalibru :D a v kině mám nejradši, když kolem mě nesedí nikdo cizí :D

Honzyk
20. 06. 2011
Dát tip
no, to je i muj problem: ja teda s davem jit nechci.,...a mam fobii z toho, kdyz je moc lidi pohromade...v kine musim sedet uplne na strane, chapej...a tak...))...dav ne, teda , to ja radsi si zalezu a ciham na nekoho, kdo mi bude milej...:D

Thea
19. 06. 2011
Dát tip
Děkuji za komentáře, názory :) Oldjerry - já sama cítím, že by se to dala rozvinout jinam, ale to je právě to... To, že se ocitneš na křižovatce a nevíš, jakým směrem se dát, je to takhle se vším :) Honzyk - omítka možná :) pro mě se asi teď nesloupe, protože mi to tak připadá, všude kolem mě, takový to splynutí s davem, i když se snažím vymanit, tak to jde těžce, protože jsme srabi :) nebo možná s tím davem jít chceme...? :)

Honzyk
07. 06. 2011
Dát tip
..barva pisma urco stereotypni neni...))---trochu mi pripomnelo my pocity v ty kavarne pro slepce i neslepce, kterou "poridila" Svetluska ...jakoby nektery strofy psal vopravdu slepec...a to marny neni. * ---ale ve vysledku jen , myslim, spesne nahozena omitka, ktera se dost brzo sloupe...)

Oldjerry
06. 06. 2011
Dát tip
To je dobře rozepsané, ale bohužel - podle mne - nedokončené. To je popis výchozí situace bez kýžené pointy, závěru, poučení, překvapení... nic z toho se tady nekoná, zůstává jen popisná část a není nic platné, že se nadějně rozvíjela.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru