Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milenka

04. 02. 2012
1
3
700
Autor
Marlita

 

 

Poté, co si Bernard již potřetí v měsíci při masturbaci natrhl uzdičku, rozhodl se, že si musí najít holku. Se svým penisem, rukou i dívkami na internetu si sice vytvořil věrný, rokytrvající vztah, ale chtěl si to zase jednou užít v realitě. Před Bernardem stál nelehký úkol: Po roce se měl opět vrátit do submisivní pozice a vtírat se do přízně druhého pohlaví, jen aby se mu alespoň jedna z nich uvolila k propůjčení vlastního těla.

Bernard si byl jistý, že ho žádná neodmítne, protože by nebyl dostatečně hezký. Co se týkalo jeho vzhledu, věřil si na sto procent. Jedinou věcí, která ho přímo děsila a ubírala mu sebejistotu, bylo to, že narazí na nějakou militantní feministku, která ho obžaluje ze sexuálního obtěžování, když ji pozve na drink, a nebo na prostoduchou slepici, která má čerstvě vymytý mozek řečmi o ženské důstojnosti a špatnosti vztahů na jednu noc. Potřeboval vymyslet způsob, jak na svou vyvolenou zapůsobit, aniž by ho odmítla nebo se na něj naopak navždy přisála v naději, že to s ní Bernard po jedné společně strávené noci myslí vážně.

Pár dní byl Bernard trochu nesvůj a v hlavě si neustále přemítal, jak to všechno provede. Domáhal se i rad od svých dvou kamarádů, ti mu však vůbec nepomohli. Jeden je podobným dennodenně masturbujícím individuem avšak s tou nevýhodou, že je šeredný, a druhý je ve svých 24letech ušlápnutým podpantoflákem. Jejich rady za nic nestály. Nakonec si Bernard řekl, že z toho nebude dělat vědu a jednoho večera se prostě vydal do nejbližšího baru. Na poprvé však neměl štěstí. Po podniku lítaly nezletilé lolitky, které zoufale předstíraly opilost, aby tak zapůsobily na své vrstevníky, kteří se sotva vzpamatovali ze svých prvních polucí.

Šel do jiného baru, kde se s cenami zvýšil i věkový průměr návštěvníků. Bernard se rozhodl pro trapnou balíci techniku, vrazil do kolemjdoucí krásky, vylil jí pití a s omluvami ji pozval na panáka. Během prvních pár slov, které se jí doslova vyvalily z rudě namalované pusy, poznal, že tahle kráska Nancy je jen starší kopií lolitek, které viděl před pár hodinami. Chichotala se, po dvou panácích se začala motat a záměrně padat do Bernardovy náruče, neustále mluvila a mluvila a jediným Bernardovým štěstím bylo, že hudba hrála tak hlasitě, že polovinu z jejích duchaplných vět neslyšel. Chvílemi si Bernard v duchu říkal, jestli mu to za to vůbec stojí, ale Nancy byla opravdu pohledná a dalo se předpokládat, že při sexu snad bude mlčet.

Události začaly nabírat na otáčkách.

,,Hele Nancy, tak mě napadlo, přece teď nepojedeš domů, máš to daleko a já bydlim kousek odtud ... “ začal Bernard naplňovat svůj ďábelský plán.

,,Hmm, tak jo, stejně jsem faaakt opilá!!“ odpověděla schválně nesrozumitelně Nancy, i když by jí nenaměřili víc jak jedno promile alkoholu v krvi. Bylo to tak snadné, že se Bernard musel v duchu smát.

Bernard se dočkal. S Nancy si užil skvělou noc.

Ale ráno bylo o to horší. Nancy ho probudila polibkem (páchlo jí z pusy, ostatně jako každému poránu) a poté mu řekla: ,,Dobré ráno, miláčku!“.

Pak začala plkat o tom, jakou má hroznou kocovinu a jak je srandovní, že si po tahu nikdy skoro nic nepamatuje. Bernard si myslel, že už nemůže přijít s ničím horším, ale to byl omyl.

,,Víš, chtěla bych ti říct, že jsi byl úžasnej! S ostatníma to bylo tak o ničem, ale s tebou ... Byla v tom taková vášeň!!“ rozplývala se nad Bernardovým výkonem.

Hlavně, že si nikdy nic nepamatuje, když chlastá, pomyslel si Bernard.

,,Jsem moc ráda, že tě mám.“ a s těmi slovy mu vlepila další smrdutou pusu.

Nancy měla naštěstí toho rána celkem naspěch, šla totiž na kurz zumby (takové to skákání pod vedením trenéra, o jehož odlišné sexuální orientaci nepochybujete ani minutu).

Bernard byl s výsledkem své mise poměrně spokojený, sex byl dobrý a na to, že Nancy byla jinak nesnesitelná, už skoro ani nemyslel. Tato náhodná známost pro něj stejně už byla uzavřenou kapitolou.

Asi po třech týdnech mu však volalo neznámé číslo. Byla to Nancy. Ještě než Bernardovi stačilo dojít, kdo mu vlastně volá, pochlubila se mu, jak získala jeho číslo:

,,Chichi, zatímco jsi usínal, ty divochu, tak jsem se z tvýho mobilu prozvonila a mám teda tvoje číslo.“

,,Hmm ... “ Bernard žasnul nad jejím důvtipem.

,,Berne, napadlo mě, že bysme si mohli dneska vyrazit někam na večeři, co tomu řikáš?? Nemám dneska večer co dělat a nechci jen doma sedět u televize.“

Jako by sledování televize bylo jedinou možnou domácí činností, pomyslel si Bernard.

,,Noo, hele...“ nevěděl, co má říct. Vlastně ani nevěděl, co chce. Ale rozhodl se dát ještě Nancy jednu šanci. Chtěl si protentokrát získat vůdčí postavení a ukázat jí, že i on má co říct a že tedy není třeba, aby neustále mluvila ona. Navíc, kdo by odmítnul pozvání na večeři, jejíž zakončení se jasně muselo odehrávat v posteli. Sice to znamenalo, že bude muset za Nancy platit, ale už si tak nějak zvykl na tento druh prostituce - sex za zaplacenou večeři.

,,Tak jo, dobrej nápad.“

,,Fajn, budu se na tebe moc těšit!“ odpověděla Nancy a vzápětí zavěsila, což Bernarda celkem překvapilo, protože to bylo to nejkratší, co kdy od Nancy slyšel.

Během večeře v tuctové pizzerii se Bernardovi povedlo udržet Nancyinu pozornost a přimět ji chvíli mlčet a naslouchat. Stejně se mu ale zdálo, že Nancy chápe stěží čtvrtinu toho, o čem mluví. Asi nebylo moudré zvolit jako téma rozhovoru špatné interpretace náboženských ideologií.

Nancy spořádala asi pátý chod, políbila Bernarda na tvář, která při pohledu na účet rázem zbledla, a zašeptala mu do ucha:

,,Nemohla bych zase přespat u tebe?? Už se mi nechce nikam jezdit ...“

Konečně se dostáváme k lepší části večera, říkal si v duchu Bernard.

,,Jasně, kotě, tak jdeme.“

Cesta k němu nebyla tak hrozná jako naposledy, kdy musel Nancy v její ,,opilosti“ podpírat, ale přece jen se už nemohl dočkat, až se na to vrhnou, protože co jiného by měli u něj doma dělat.

Když přišli domů, oba se vysvlékli. Nancy dokonce vytáhla erární zubní kartáček (asi se poučila z minula) a zmizela v koupelně. Bernard už nažhaveně čekal v posteli. Po chvíli přišla ladným krokem i Nancy a ulehla do postele.

,,Tak dobrou noc.“ zašeptala Nancy.

,,Počkej ... Jak dobrou noc? “

,,No tak už půjdem spát ne? Je už pozdě. Nebo si chceš ještě chvilku povídat? Ale já tě varuju, usnu každou vteřinou.“

,,Povídat? No to si ze mě děláš srandu ... “

Nancy se na Bernarda vylekaně podívala, ale nestačila nic říct.

,,To si fakt ze mě děláš prdel! Platim večeři, hraju si na gentlemana, poslouchám ty tvoje kecy a nakonec jako nic?“

Takové chování nebylo pro Bernarda příliš typické, většinou nebýval tak přímý, ale nemohl už ovládnout ten vztek, který se v něm za celý večer nahromadil.

,,Jak nic? Ty ses chtěl teď milovat?“ zeptala se z bůhví jakého důvodu překvapená Nancy.

,,No jasně, co asi jinýho. Budu k tobě teď upřímnej. Chtěl jsem prostě někoho na sex a ty ses mi skoro sama nabídla. Představa, že bysme si spolu užívali, kdy by se nám zachtělo, se mi celkem zamlouvala, ale tys to očividně všechno pochopila uplně jinak. Na tu večeři jsem dneska nešel proto, že bych ti chtěl celej večer naslouchat a obdivovat tvůj novej svetr. A rozhodně jsem nechtěl skončit v posteli s tim, že si akorát vedle sebe lehneme a popřejem si dobrou noc.“

Nancy se pomalu připravovala k protiútoku, zatímco si během Bernardova proslovu balila svých pár věcí.

,,Vy chlapi jste všichni stejný! Jde vám jen o jedno!“

,,Víc klišé větu sis teda vymyslet nemohla,“ zhodnotil Bernard Nancyinu obranu.

,,Děláš, jako kdybych tě do toho nutil,“ pokračoval, ,,nechceš mě snad ještě obvinit z toho, že jsem tě znásilnil.“ zasmál se Bernard.

Na to už Nancy nereagovala. I kdyby měla co říct, Bernard by to už stejně neslyšel, protože Nancy za sebou demonstrativně zabouchla dveře od Bernardova bytu.

Je zajímavé, s jakou rychlostí (v porovnání s jejich vyhlášenou pomalostí) si ženy dokážou sbalit své věci, když opouštějí své ,,tryznitele“, napadlo Bernarda.

Bernard zíral před sebe a ještě tak deset vteřin přemýšlel o událostech posledních minut. Cítil se dobře. Díky zkušenosti s Nancy sám sebe přesvědčil o tom, že mu sebezapření, které musel v její přítomnosti podstupovat, nestálo za ten sex. Vrátil se do postele, ale nehodlal jít ještě spát. Čekalo ho totiž setkání s jeho nejvěrnější přítelkyní a milenkou: onanií.

 

 

 


3 názory

Metta
04. 02. 2012
Dát tip
není špatná..

srozumeni
04. 02. 2012
Dát tip
Líbí se mi...***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru