Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

výsledky 46. SUPERKOULE

12. 06. 2012
2
15
818

 

podle průběhu 46. kola to vypadá, že psaní scénářů je ryze mužská záležitost -

v tvrdé konkurenci čtyř dalších autorů a jediné autorky zvítězil Květoň Zahájský,

kterému tímto z plna hrdla gratuluju

 

 

dílo autor počet tipů pořadí
46. SUPERKOULE - scénář - dílo č. 1 Or 1 5. - 6.
46. SUPERKOULE - scénář - dílo č. 2 Květoň Zahájský 6 1.
46. SUPERKOULE - scénář - dílo č. 3 Oldjerry 1 5. - 6.
46. SUPERKOULE - scénář - dílo č. 4 Prosecký 3 3.
46. SUPERKOULE - scénář - dílo č. 5 Petr.II 2 4.
46. SUPERKOULE - scénář - dílo č. 6 Makoves 5 2.

15 názorů

Alegna
13. 06. 2012
Dát tip
Gratuluji všem, kteří se účastnili a vítězům ještě víc velice mě těší, že na prvních místech se ocitli moji oblíbenci, stali se jimi nejspíš právem :) abych nezapoměla, povedená tabulka

Prosecký
13. 06. 2012
Dát tip
Pokud by zisk nečekaně stoupl, doufám, že bude velmi obtížné prokázat, že je to tvojí zásluhou, abych se nemusel dělit. Také mám naději, že se ti nebude chtít k soudu do Krumlova jezdit.

Prosecký - a naopak. Pokud bude zisk následkem mojí masivní reklamní kampaně silně nadprůměrný, předpokládám, že se rovněž dohodneme. ((-:

Prosecký
13. 06. 2012
Dát tip
Tak podívej se, Květoni, v Horní Plané vlastním penzion, a proto se zásadně ohrazuji proti zneužití názvu této obce ve tvém textu. Je tím poškozeno dobré jméno mého podnikatelského záměru. Jakmile skončí hospodářský rok, vyčíslím škodu. Předpokládám, že se dohodneme mimosoudně.

Oldjerry
13. 06. 2012
Dát tip
Tak poslední - naštěstí nikoli sám. Tím se loučím. Jsem normální chlap a další koule nepotřebuji.

Prosecký - omlouvám se, že jsem tvůj rukopis nepřekonatelného mystifikátora hned nepoznal. Nicméně - byl jsi můj favorit.

Přátelé, děkuji za projevy přízně a náklonnosti, přesto, že jsem v rozporu se zadáním neuvedl dílo shrnutím předchozího děje. Přikládám je proto ex post, jako bonus. Špičkovou kliniku v obci Horní Planá - Neštovice po Velké sametové kapitalistické revoluci opouští stará struktura, konkrétně primář soudruh Rudolf Červenka, zvaný Krasin, a na jeho místo nastupuje mladý, svobodný, ušlechtilý, pracovitý, spolehlivý, čestný, bezúhonný, neúplatný, vzdělaný a graduovaný MUDr. Lant. Působením nových vlivů, jako například marnivá manželka, hrabivý starosta, romští sousedé, liknaví hasiči, neschopní policisté, neobratní zedníci či hašteřivá tchýně, se z tohoto naivního teoretika stává starý, ženatý, bezcharakterní, líný, amorální, zkorumpovaný bezohledný a tím pádem zkušený praktik, který se vypořádává s každým problémem po svém. Ne vždy je však po jeho.

Prosecký
13. 06. 2012
Dát tip
Blahopřeji Květoňovi k vítězství!

sveřep
13. 06. 2012
Dát tip
gratuluju

Deepness
12. 06. 2012
Dát tip
Tak veľmi som sa chcela zúčastniť. Ale nemám už niekoľko rokov Tv, tak mi to nešlo. Ale snažila som sa. Doma. Sama. Tak či tak blahoželám víťazovi. Toto bolo naozaj skvelé a ťažké zadanie.

Or
12. 06. 2012
Dát tip
Taky gratuluju, moc se mi vítězné dílo líbí, hlasovala jsem pro něj. Já psala něco v tomto duchu poprvý a čistě pro relax (v chmurném duchu po třídních schůzkách) a prózu a drama fakt vůbec neumím, ale bylo to osvěžující. Zároveň děkuju tomu jednomu odvážlivci, kterému se mě zželelo ;) Vivat Květoň!

svědí mě má levá superkoule /*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru