Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

UŽ SE VÁM NĚKDY STALO, ŽE...

27. 07. 2012
11
20
277
Autor
brackenridge

...se vám líbily boty, které jste si tedy pro jistotu zakoupili ve všech barvách přesto, že jste místo utrácení měli šetřit na něco důležitého, nicméně jste si frivolní nákup zdůvodnili sloganem, kterým vám v televizi vymývali mozek? 

 

...jste se zastavili u kamarádky a dali si skleničku, pak druhou a nakonec jste se neplánovaně tak strašně ožrali, že vám bylo tři dny špatně?

 

...když vám bylo patnáct, byli jste si stoprocentně jisti, že nikdy neztloustnete, nebudete mít vrásky a nepřestanete chodit na diskotéky?

 

...vám bylo tak smutno, že jste si zalezli do postele s pytlem křupek a velkým kusem dortu a dívali jste se na Simpsony, než se vám ulevilo?

 

...jste si byli jisti, že se jen trošku uprdnete, úplně potichoučku, a místo toho vyšla rána jak z trombónu, kterou následovalo něco teplého, a tohle se vám stalo na veřejnosti, a zrovna v ten moment všichni nepochopitelně ztichli?

 

...jste napsali geniální povídku a když jste si ji o měsíc později přečetli, zjistili jste, že větší píčovinu jste snad už stvořit nemohli?

 

...jste byli hrozně vtipní, ale nikdo se nesmál, a že jste si to zdůvodnili tak, že vašemu humoru nikdo nerozumí?

...když zhubnete, bojíte se, že máte rakovinu a když ztloustnete, máte strach z poruchy štítné žlázy?

...jste si za minulý týden byli nejméně třikrát téměř jisti, že život je fakt na hovno?



...jste byli na dovolené, kde jste se nudili, hádali, měli průjem, spadli z koně, nabourali se v autobuse, a na Facebook pak dali fotky pláže a dvou skleniček s titulkou LA VIDA LOCA?

 

...často lichotíte lidem, protože máte strach, že vás jinak nebudou mít rádi?

 

...třicet procent potravin, které koupíte, nezkonzumujete a vyhodíte, a vůbec přitom nemyslíte na chudáky děti v Africe?

 

UŽ SE VÁM TO NĚKDY STALO?
MNĚ NE.


20 názorů

"=DDD

mně jooo, skoro všechno:-)))

Dave Lister
30. 07. 2012
Dát tip
uch..asi jo ale kdo to má pak kurňa uklízet !!!

"=DDDDDD zismarja, bliti po chlastu je prece zdrave1111

Dave Lister
30. 07. 2012
Dát tip
no asi možná i šlápl ale já to ještě utřela a pak jsem odpadla ale to holt nebylo utřeno dokonale..děs, tyhlety situace..to bylo potom keců..

hehehe a slapl do toho?

Dave Lister
30. 07. 2012
Dát tip
jo cizí potěší a o vlastním je člověk radši když se nemluví..na jaře jsem neplánovaně přišla dom nametená jak dobytek, můj šestnáctiletý synek měl co mi občas předhodit..bylo mi totiž blbě..v noci, v kuchyni, a pak celou neděli..na hovno :) ale to je život..

:-DDD cizi nestesti potesi... dik za precteni

Dave Lister
30. 07. 2012
Dát tip
jo,asi tak... jen sem se občas fakt neplánovaně děsně ožrala a to jsem si jen tak chtěla popít.kamoška takhle se ožere, pak si zouvá boty a zdrhá po ulici a my ji tenkrát chytali a rvali do auta, jenže ona posiluje,bylo to těžký, prala se, taky nám i vypadla zas ven, vrcholem bylo že ji odvezla jedna koc zánovním autem a ona jí ho zeblila.nemluvě o jiných příhodách..brr.. no ale co už :)život je potvora.odříkaného největší kusanec..

Háber
30. 07. 2012
Dát tip
jasne *

Kapsa
28. 07. 2012
Dát tip
: )

hehehe to je bezva dik za precteni

pedvo
27. 07. 2012
Dát tip
Něco z toho jako bych z dálky poznával, ale mám plno známých, kterým se každému něco z toho stalo naplno, hehe.

srozumeni
27. 07. 2012
Dát tip
***

:-)))

:-))

léčitelka
27. 07. 2012
Dát tip
A co potom mně...

:-)

Alegna
27. 07. 2012
Dát tip
:-) mě taky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru