Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak si Slávek pořídil New Car I.

10. 08. 2022
9
7
257
Autor
Benetka

Je to něco ve stylu jak mama dodrbala mikrovlnku...

Lomikare Lomikare - do roka a do dňa...! V tomto případku je to do týdňa. Aneb minulou středu se ožral tak až že... No ale jak jinak že? Středa - chlastu je třeba! No prostě... Možná že byl i tou dobou na Písmáku který je reklam Prost! (Mimochodem tohoto Frantíka v F1 celkem žral a sledoval! Dobrej byl Alain!) Jenže pak udělal tu chybu že nakoukl do jiného Windoufs a BAF! Naráz rekLama jak sviňa! Nechceme do Vás nejak hustit ale! Po řiť te si nový vůz! No... A Slávka nenapadlo nic lepšího než na to kliknout. Ná šak co?! Akorát bude prdel né?! A vo to gou!!! Eh. Tá společnost začíná na A potem je další A a pak... A. A Ne! Není to skrytá rekLama. To KURVA! ani náhodou! Toš... Co teda scete? Bavoráčka a nebo Medvídka alebo snáď Audinku?! Ale toš... Di te do řiti. Co su Onasis?!?!?! Forda. Fjůžníčka... Naklikal a... Byl tam! Krásný!! Se světle modrou metaLízou!!! To! Chtěl! Už tenkrát kdy s AnděLenkou v r. 2009 kupovali jejich Autíčko. Ale Ona jej přehlasovala. Neboť když jsou spolu dva a jeden z nich je něžné pohlaví tak potom má automaticky DVA hlasy oproti jednomu. Takže byl se zlatou metalízou. Obojí jsou extrémně vzácné barvy. A tak když viděl tu Karibskou modř... Jé! Ou!! Tak určitě!!! Pojď k taťkovi!!! Aneb: PŘEDBĚŽNĚ REZERVOVAT. Ufff... Ještě snad ani nedoklikl a už zvonil iphone. Dobrej večír BLA BLA a šimlismesi BLA BLA a opravdu máte zájem BLA BLA... A BLA BLA BLA BLA. BLA. Tak určitěěěééé! 

Do rána se z toho vyspal jenže na jabku stejně zpráva: Pokud Váš zájem trvá dostavte se na nejbližší pobočku složit zálohu na vůz. Hmmm... Má? Vlastně Slávek zájem?!?!?! Má. Ač bez haléře bez koruny bez talíře......

Adámek právě dělá autoškolu. A až ji udělá mohl by si od táty půjčovat auto. Jenže... Táta jej má sám půjčené. Toš... To neklapne. Prostě musí mít svůj wehikl.

A tak jel ve čtvrtek feluškou do Brna a potom v tom VELKOMĚSTĚ kufroval a kufroval až... Až to konečně našel.

Jeho vysněné autíčko bylo na pobočce Opava. 

Ach.

Eh.

Svět je malý.

AnděLenka Opavačka...

 

 

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ.

 


7 názorů

Philogyny
11. 08. 2022
Dát tip

No, já bydlela v Katerajnu u Opy.  Mluvilo se česko německy...Opava je moje moje rodné město. Srovnali nám ty domky a stromy se zemí a postavili sídliště...


To jsem velice zvědavá.


annnie
11. 08. 2022
Dát tip

Je to napínavý!


,,když jsou spolu dva a jeden z nich je něžné pohlaví tak potom má automaticky DVA hlasy oproti jednomu"; .. :) (výstižne řečeno)

 


bez talíře .... bože .... jeden ti věnuji:-))))


Alegna
11. 08. 2022
Dát tip

... to jsem tedy zvědavá :)


bez haléře bez koruny bez talíře.....zázrak? :o)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru