Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ZřímTě!

14. 11. 2023
7
7
139
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g&ab_channel=AtlanticRecords

Vnímám Tě.

To je možná taková variace na větu ZŘÍM Tě! z AVATARA.

Den za dnem Tě zřím a snažím se být Ti blíž. Snažím se vnímat co máš ráda a co ne. A o postel se vskutku nejedná. Když pro NÁS vařím nepoužívám nic mléčného a ani nic pálivého. Čiže nie čierne korenie alebo chilli. A vlastně ani žádné jiné koření nebo bylinky. Někdy se mi zdá že to je bez chuti ale pak si uvědomím jakou že vlastně chuť to má. Prostě tu Tvou!!! A že TEDA chutnáš!!!!!! Jsi hořkoslanosladkokyselá. Jednoduše k SEŽRÁNÍ! Docela... ;)

Ach. V duchu hladím Tvé bříško a_! A popritom šepkám: Tíško_.

Láska má mnoho podob. Naši předkové nám zanechali zprávu že prochází žaludkem. No... Jenom jestli to malinko nepopletli! Eslivá nemá správně být že láska prochází žaludem. Aneb VZHŮRU! za společnými orgasmy_?

Vnímám Tě.

To jak Tvé divukrásné tělíčko pulsuje životem. Obloučké kopečky ňader sice pochované pod vlněným svetrem ale_! Aj tak! Nuž... Všetku tu růž a šminky rad Ti zo tváre zotrem... Dnes když jsem Tě hladil a snažil se vysvobodit Tvé vLásky zpoza mikýny nechtěně jsem Ti vyrval pár z nich. A Tvá reakce? Jáj! Zapnula som si vlasy do zipsa: TO SOM CELÁ JA!!! :D Ach... Áno. Celá celučičká... Neviděl jsem Tě po tři dny. Až dnes. A málem jsem opomenul zavřít ústa bych neslintal. Tako mocmocmoc Ti to slušelo. Tak mocmocmoc jsi byla... SIBYLA...?

Pomilování hodná.

 

Zřím Tě.


7 názorů

Benetka
před 5 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

KRAJANE:

Já Ti newim čéče. Píšu co chci a jak chci. Ale hlavně píšu srdcem. To mi posílá do jinak zcela prázdné dutiny lebeční obrazy slůvek které já pak už jen házím na "papír". No a Ona... Jak to jen říci? Je to jako jedna hláška kterou můžeš slyšet v telefonu: Volané číslo je nedostupné! (ZVOLENÁ DÍVKA JE NEDOSTUPNÁ!!! :)


Zeanddrich E.
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

 

((..Proč mne, Slávku, Tvé popisy (mimo jiné) tak baví ...? :) - Inu -mám pocit, že vzhledově se tato Tvá milá velmi podobá jedné Soně, co vídával jsem kdysi (častěji cca do roku 1995-96) (shodou okolností) také v Břeclavi... :) )).


Dales
před 5 měsíci
Dát tip Benetka, Zeanddrich E.

Nespěchej tolik s úsudkem,
uvažuj v objetí sladkém.
Když láska prochází žaludkem, 
tak musí projít i zadkem.
  - - - Ladislav Pecháček, Červená rozeta


Evženie Brambůrková
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

Krásné.


Kočkodan
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

Někdy láska prochází i Písmákem.

VZHůRU ZA SPOLEčNÝMI ORGASMY! - tohle krásné heslo se za totáče v prvomájových průvodech na transparentech zrovna moc často neobjevovalo… ;-)


Alegna
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

Láska, vůně, chutě všechno k sobě patří


Philogyny
před 5 měsíci
Dát tip Alegna, Zeanddrich E., Benetka

Já jsem o půl šesté ráno lezla z posedu. Promrzlá a. Nasratá. Proklela jsem jsem od hlavy k patě a pozpátkiu všechny dostupné i nedostupné pytláky a myslivce. A jeden mi volal. Řekla mu to svý a on odvedl řeč.  ---  Srneček hledal mámu. Byl špatný vítr, Stejně chodil pořád dokola a hledal. Někdy bych chtěla vědět. Jenom to jedno. Nic víc. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru