Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nová úžasná domácí předložka

26. 03. 2024
12
23
179
Autor
Aru

V nových školních osnovách se zjevila nová předložka a ihned byla zjištěna její důležitost a univerzalita v životě českém jako takovém, (o vývozu předložky do Germánie se zatím nad korunovačním křížem v utajeném bunkru utajeného gerchmanskécho města dále jedná,) učitelé po tomto zjištění ihned začali si tuto novou univerzální předložku zapisovat navzájem do notýsků. 

Děti se servaly o nové učebnice a sociální média zaplavuje astronomické sdílení této předložky, natolik je skvělá. Rodiče jsou nadšení, už nemusejí nutit děti do učení, děti se učí zcela samy a navíc samy vstávají za hluboké tmy a již před svítáním postávají před školami a těší se na učení. Učitelé v šoku, také raději začali docházet do školy před svítáním a všichni společně čekají do rána na ředitele škol, než je tam vpustí, kolikrát i za třeskutých mrazů českých zim, až s -270°C.

Český stát zaplavila vlna radosti, důchodci přestali čekat na slevy! A raději si poslechnou svá vnoučata o nové univerzální předložce. V Praze akcie probořily strop akcionářského domu. Češi jsou nadšení a skládají nové národní písně o univerzální předložce. Všude se rojí nadšení, zpívající a tančící Češi v krojích. Hudební obchody hlásí nedostatek houslí, předobjednávky dosahují až 20. let čekacích lhůt! V každé české hospodě natočí pivo s až 88% slevou každému, kdo používá novou národní českou předložku.

Nová česká univerzální předložka se dá použít naprosto všude v jakékoli souvislosti. O nové české předložce se dokonce dočetli i Písmáci a to přímo z tohoto článku. Češi si začali úžasně rozumět a skončili veškeré hádky, dokonce byly ukončeny i až stoleté války na českém území a to vše jen díky úžasné české předložce. Poláci v závisti okamžitě zasedli ve vládě a zrušili všechny spřežky, i oni chtějí úžasnou českou předložku do každé polské domácnosti!


23 názorů

Lili.
před měsícem
Dát tip Aru

Dělej to pořád, protože je to fajn. Házej to na displaye.


Aru
před měsícem
Dát tip Benetka

pravda, ale tak bizarní doba jako je tato si žádá bizarní a vyšinuté autory :D

ale musím říct, že představa Čechů, kteří si z ničeho nic nedělají a mají permanetně dobrou náladu mi přišla natolik šílená, že jsem to musel hodit na displej :))


Lili.
před měsícem
Dát tip Aru

Godot nedorazil a předložku se tak nedozvíme... ách. To je prostě parádní...

 


Aru
před měsícem
Dát tip Lili.

Rhodesie, ona je bizarní, stejně jako tenhle text ;)


Rhodesie
před měsícem
Dát tip

Tak ještě, žes nám tu předložku neprozradil. Nevím co ybch ze samýho nadšení provedl...   :)


Aru
před měsícem
Dát tip

díky Lído ;)


Alegna
před měsícem
Dát tip Philogyny

Vymyšlený to máš skvěle. Předožka je na tom stejně, jako císařovy nové šaty :)). 


Aru
před měsícem
Dát tip

a já ji prozrazovat nebudu Jamardi, už by to nebylo tak mystifikující :D

Přemku, nedozrají snad jabka bez putina, nevyrostou jahody bez Fialy? války se vedly, vedou a vést budou (z čistě politických a naprosto sobeckých důvodů) a nadto politika patří politikům, rozhodně ne před domácí krb. politika byla, je a bude vždycky svinstvo a i kdyby si nakrásně lidi protestama svoje vydupali, stejně po čase ty lidi v politice tak jako tak vyhnijou a pojede to znovu z kopce dolů.

no ano Jani, je to na hranici dvojmyslu ;)

díky Goro ;)


Gora
před měsícem
Dát tip

Aru, předložkový fantasto:-)

 


Janina6
před měsícem
Dát tip

:D

Dlouho jsem si představovala nějaký chlupatý kobereček a divila se, co s tím má společného škola... Bezva nápady 


lastgasp
před měsícem
Dát tip Janina6, Gora

Musím říct, že nová universální předložka je skutečně velmi užitečná a potřebná. Předpokládám, že po jejím zavedení v Polsku, lze určitě předpokládat iniciativu vlády k jejímu zavedení i na Ukrajině. Vzniknou ovšem obavy, aby to Putin nepokládal za provokaci a nespustil mobilizaci dalších stovek tisíců odvedenců. Svět se bude divit, co Češi dokáží.  


Jamardi
před měsícem
Dát tip

Taky bych chtěla vědět, která to je. :) Moje mysl bloudí mezi slovními druhy, snad z nějaké nespisovné udělali spisovnou? Máš to tak naznačené na začátku a na konci. Jak píšeš o těch důchodcích, tak jsem fakt myslela na předložku-rohožku. :)


Philogyny
před měsícem
Dát tip

Jediné, co se mi hmusí jsou vši a mouchy. S blechama od ježků se dovedu vypořádat.  :)


Aru
před měsícem
Dát tip Benetka

jenom to slovo, pouze TO slovo BENE :D


Benetka
před měsícem
Dát tip

A jenom s tím slovem? Nebo i s Ní?!?!?! :D


Aru
před měsícem
Dát tip

díky Lili ;)


Aru
před měsícem
Dát tip Benetka

já vím Bene, zápasil jsem s tím slovem po celou dobu :D


Lili.
před měsícem
Dát tip

Zajímavé. Předložené.


Benetka
před měsícem
Dát tip Aru, Marian67

NOVÁ ÚŽASNÁ nejen DOMÁCÍ PŘEDKOŽKA jsem čet nejprv... Tedy nic pro židy že... :D


Aru
před měsícem
Dát tip Benetka

Phil ale byla by to skvělá povídka o vších :D


Philogyny
před měsícem
Dát tip Aru, Benetka, Gora, Alegna

U nás ve škole kdysi zavedli sezení na zemi s předložkami. Všechny děti měly vši, kterým se v univerzálních předložkách náramně zalíbilo. Všichni rodiče měli vši. Všechny rodiny měly vši. Předložka se objevila i v naší domácnosti s návodem na odvšivení. Hodila jsem ji do kamen.  S předložkou byl ámen.  :)


Aru
před měsícem
Dát tip 8hanka, Janina6

jo, já vím, strašně to svádělo hodit tam předložku, jako rohožku :D

ale přišlo mi mnohem lepší upustit i od prozrazení vymyšlené předložky na základě které tohle vzniklo, je to čistě na fantazii čtenáře, s tím pracuje každý tištěný text nejlépe, narozdíl od vizuálního média :)


8hanka
před měsícem
Dát tip Jamardi

A že som tak smelá, ktorá že to je???U nás je všetko rozhádané a po 2 kole voĺby prezidenta bude ešte horšie...zišla by sa viac ako soĺ, už ani tá nemá také postavenie ako v čase rozprávky. .som taká prízemná, že po prečítaní názvu som čakala epopej o predložke v domácnosti, napr. pred krbom, posteĺou.. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru