Jak se Masaryk chytře zbavil cizího živlu

Bratr Masaryk byl největším českým vojevůdcem, který dokázal vytvořit největší Samostatnou říši a vyhrát všechny bitvy bez jediného výstřelu. Problémem jeho životního díla ovšem bylo, že v něm po všech pohlcených útvarech zůstal přítomen cizí živel, který žil společně s jeho národem, v noci mu sál krev a ujídal jeho zásoby, avšak Masaryk dokázal opět vymyslet geniální plán, jak to vyřešit. Nejdřív se zbavil všech potenciálních konkurentů, kteří by mohli jeho postup kritizovat a když byli všichni mrtví, začal uskutečňovat svůj plán. Vyhlásil válku německému Mocnáři, hned nato se mu vzdal, nechal vystavět Jatka pro všechny nečeské živly, potom to svedl na němce a nechal zlikvidovat i je.

15. 02. 2023
1
2
118
Pohádky

O statečné Olze

Když byla Olga malá, ráda si četla o cizích zemích, kde muži nebyli v přesile a nezakazovali ženám rodit, řídit auta a vycházet ven bez dozoru, kde mohly dělat co se jim zlíbí, jen s lehkým závojem přes obličej. Rodiče jí od čtení často odrazovali a říkali jí, že špatně skončí, ale ona nedbala na jejich mravy a řídila se vlastním úsudkem, který jí nakonec přivedl na způsob jak se vzbouřit, vzít škodovku a polovinu chlapů rozjezdit. Jenže když jí zbýval poslední, došla jí baterie, zatkli jí a druhý den popravili. Když se o jejím odvážném činu doslechl Svatý Havel, nechal exumovat její tělo, pojal Olgu za manželku a rozkázal, aby na počest jejího činu vystavěli pomník před každým domem.

14. 02. 2023
0
0
128
Pohádky

O Svatém Havlovi

Když bylo Svatému Havlovi osm let, rozhodl se, že vyhladí všechny Zkurvenýrusáky, aby mohl žít jeho národ konečně v míru, proto odešel do lesa, kde se dvacet let vroucně modlil ke Svaté Natě, která mu seslala z nebe ohromnou armádu, čítající dva tisíce útočných hlavic, kterou pak vyslal pozabíjet všechny Zkurvenýrusáky, jenže šest Zkurvenýchrusáků přežilo v noře pod zemí a do dvou měsíců se zase rozmnožili na původní počet. Papež Nixon ho za to prohlásil za Svatého a po smrti nechal jeho popel vystřelit raketou do vesmíru. A proto dnes z nebe padá prach, který musíme pořád zametat, to Svatý Havel dohlíží, jestli jsme svému národu věrní stejně jako on.

13. 02. 2023
0
1
179
Pohádky
Nahoru