Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

?

18. 11. 2003
0
0
635
Autor
anasah

Nesnáším se.

Vemte mi křídla, nasaďte trnovou korunu a uvrhnete do pekel. Vždyť cesta očištění je krutá jako sám život a jestli sudičky přidělují osud, pak ta má musela mít na hlavě věnec z pohřebního kvítí. Přikryjte mě plachtou strachu, čistě bílou, jako kdysi byla moje panennská nevinnost.

Vyrvěte mi srdce, prosím!

Co je lidské lidu, co je boží bohu! Nechte mě klečet ve střepech svých vzpomínek a nechť mé slzy, co v perly se obrací, zdobí můj pohřební šat.

Zrodila jsem se z ohně a v prach se obrátím. Svíčka v ruce zhasla, tma ani lítost ani strach ani smutek, jen to co nejvíce děsí.....láska


MeTB
15. 02. 2004
Dát tip
Možná bys tohle měla dát přečíst nějakému odborníkovi. Myslím odborníka přes lidskou psychiku. Upřímně - je to dost masochistické a docela to celé shrnuje první věta. Co tak napsat něco méně bolestného? Třeba by to pomohlo víc. Tom

Andulka
27. 11. 2003
Dát tip
tohle je taky dobre napsany, ale neco tomu chybi....kdyz se budes nesnaset, kdo jiny te ma pak snaset...:-)....chvilkove nesnaseni se je fajn...a tak bych to nechala cele jak je....jenze mi tam chybi zase posledni odstavec....kde se nejak smiris s tim co si dostala do vinku...:-) nejlepe s humorem...:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru