Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zpověď

20. 11. 2003
2
0
1871
Autor
Mirka

sedím v práci a uvažuju nad svým životem - má ještě cenu?

Dá se říct, že mám všechno, ale zároveň nemám vůbec nic. Mám kde bydlet, ale není to domov. Ale abyste mi rozuměli, tak vás uvedu do obrazu. Už od malička se o mě můj táta nezajímal, když jsem za ním přišla s jakýmkoli návrhem nebo problémem, vždy mi odkázal na mou maminku, a já šla. Dáte mi za pravdu, že máma vám nikdy nic neodřekne. A tak léta plynula a já s otcem jsme si byli čím dál víc cizí. A dnes? Jsem pro něj cituji: "děvka, svině líná" no a dál radši pokračovat nebudu. Jen pro informaci, ve škole jsem se vždycky dobře učila, odmaturovala jsem skvěle a mám práci která mě baví, i když za ní není moc peněz. Otec mě zásadně nezdraví, nepoví mi ani slovo, když se potkáme doma na chodbě, raději se vrátí odkud přišel, než aby byl vteřinu se mnou v jedné místnosti.

Mám přítele (už to budou 2 roky - páni to je doba), ale ten taky nejeví zájem se se mnou někam odstěhovat a žít si podle svého. Jo je to těžký.

Jen jsem si tímhle chtěla ulevit, takže kvalita díla nic moc, je to prostě nesynchronizovaný tok myšlenek, ale mě je alespoň trošku líp.


Petr_Pan
30. 12. 2004
Dát tip
:..( Brr ..

Rowenna
21. 11. 2003
Dát tip
Fotr nemusí být nějaký drsňák, prostě běžný typ sobeckého člověka - a není to nic příjemného, ale máš svůj svět - svého příteli - a ta původní rodina je vlastně už na okraji, i když tam dočasně žiješ. Můžeš se utěšit představou, že tohle není definitivní stav. :-)

Krel
21. 11. 2003
Dát tip
hm...to je smutný... klub...

maia
21. 11. 2003
Dát tip
Jasne, ze ma cenu. Ber to tak, ze Tvoj otec si riesi svoju karmu. Neber to osobne, aby si nemala sancu podlahnut jeho postoju. Vela zdaru! :-)

Seregil
20. 11. 2003
Dát tip
Ale jako výlev je to dobrý.... líbí se mi, že nic nehraješ a přiznáváš mnohé na začátku....

Zaprděnec
20. 11. 2003
Dát tip
Hele, ten tvůj fotr , to musí bejt fákt vostrej chlápek, co?

Mirka
20. 11. 2003
Dát tip
děkuju, ale myslím si že psycholog by mi moc nepomohl, nejlepší řešení by bylo se odstěhovat, ale jak mám splatit byt za 6000 měsíčně a vyžít přitom z výplaty?

Quinn
20. 11. 2003
Dát tip
mě matka v osmnácti vyhodila z baráku, jen tak, z rozmaru, musela jsem seknout gymplem, začít pracovat a dělat školu(zemědělku) dálkově...bydlim sama půl roku a neni to sranda... nestěžuj si, každej máme někde něco...

Witch
20. 11. 2003
Dát tip
no jo... stěžovací koutek... tak se vypovídejte a ono se uleví, jen prosim včas zastavte, chudinky se dneska nenosí, ale to asi víte, co... no já vim.. to se tak někdy sejde tak ať je brzy líp a předevšim - jste v tom sami, tak s tim něco dělejte, páč vám stejně nic jinýho nezbyde ¤ W.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru