Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

pro lukáše

23. 11. 2003
4
6
1569
Autor
pilna_vcelka

Ještě pořád tu sedávám. Ano, přesně tam, kde jsme byli spolu. Teda když tam neseděly ty vaše sousedky. Viděli jsme skoro přímo do tvého pokoje. Ale většinou sis zatáhl ty studeně stříbrné žaluzie, aby nás právě ty sousedky neviděly tančit, kreslit, poslouchat nebo se milovat.

            A teď tam nejsi. Vlastně ani nevím, kde bydlíš, nebo jestli tě náhodou neodvezli do Opavy. Pokaždé, když tam tak sedím, dívám se do toho kdysi tvého pokoje a vidím, jak tam tančí, kreslí, poslouchají nebo se milují jiní lidé, pokaždé si tě představuju mezi těmi bílými stěnami a bílými doktory a bílými prášky, které ti jistě násilím cpou do krku.

To my jsme byli pro mír. Nemyli jsme si pupky a na hlavách si vytvářeli stále další dredy...marihuanové výlety do ráje..a ten oranžový knoflík. Mám ho ještě pořád u sebe. Každý pátek, když jdu na hodiny cella se na tu lavičku posadím, zapálím další cigaretu do sbírky (ne, ještě jsem nepřestala kouřit..), mnu ten tvůj oranžový korálek, myslím na tvé šťastné oči (no, jo ony byly zblázněné, ale to já jsem v těch chvílích opravdu nepovažovala za důležité..) a trochu ještěrčí jazyk.

Jistě se máš dobře. Já vlastně taky. Vážně nevím, proč, ale nikdy se neubráním vzpomínání a kouření na lavičce ( s cellem mezi koleny, jak se ti to líbilo) a dívání se do tvého bývalého okna.

 

 

 


6 názorů

darksky
20. 07. 2007
Dát tip
me se to libi a dost - tohle mam rad diky milly t*

Milly
20. 07. 2007
Dát tip
hm. jo, konečně se někomu líbilo. :-) už nevím, jestli jsem dala avi, tak ještě jednou :-))

Milly
20. 07. 2007
Dát tip
avi...... tohle trochu připomíná- taky nešťastný.......

Milly
06. 04. 2007
Dát tip
je tady můj tip, už dávno......

Milly
06. 04. 2007
Dát tip
už tam zas jednoho vidím teď........ a ty oči......................

Šalvěj
23. 11. 2003
Dát tip
....uff.... pěkná zkušenost *

Abyss
23. 11. 2003
Dát tip
...tak to me docela dostalo... :o)

drfaust
23. 11. 2003
Dát tip
ach jo....:)(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru