Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...poslední

30. 11. 2003
2
0
674
Autor
Femme_fatale

nějak mě nenapadá nic, co k tomu říct....

Seděl opět u toho stejného stolu, jako již tolikrát. Znavenýma očima pozoroval dění kolem sebe. Obrazy byly rozmáznuté a čas jakoby pomaleji plynul. Všechno se mu zdálo zvláštní. Upíjel ze svého piva, kolikátého již. A jak tak sledovat to dění, přišlo mu na mysl, že i on by mohl začít žít. Hrábl do kapsy pro drobné, nebylo jich moc, ale na zaplacení to stačilo. Vyšel ven. A najednou byl ztracený. Měl svůj svět a v jiném žít nedokázal. Chvíli zmateně bloudil ulicemi města, které nepoznával. Jeho mozek už mnohé zapomněl. A pak to přišlo, uviděl ji. Už z dálky se něj smála. Připadalo mu, že je známá. Ano, někdy ji už musel vidět. Došel až k ní a beze slova se na ni díval. Jak byla nádherná! Chvíli přemýšlel, jestli má a nebo ne. Ale když ona se tak nabízí, nedá se jí odolat. Vyzařovalo z ní něco, co ho uklidňovalo Vyzařovalo z ní teplo, pochopení. Mohla mu dát vše, co potřeboval. Připadal si jako před lety. Ten pocit kdy muž vstupuje do své první, přesně tak se cítil i nyní, když do ní pomaloučku, opatrně vstupoval. Nádherný pocit! Když ucítil její teplo a její dech, věděl jistě, že je to ta pravá. Věděl že ji neopustí. Nesmí! Cítil se po dlouhé době šťastný. Zachvátila ho vlna tepla. Vše umíralo v nepředstavitelném žáru, zmatku a křiku. Na město padala vodíková bomba. Jen on byl šťastný, našel, co hledal – odpornou knajpu, v níž jak doufal, by mohl být šťastný. Seděl u stolu a upíjel ze svého piva. Posledního....


romale
21. 12. 2003
Dát tip
Sranda, ne?! Tak to má být...

blaz
02. 12. 2003
Dát tip
...no neni to spatne...aqorat se clowek musi zamyslet...proc ne...

katugiro
30. 11. 2003
Dát tip
otřepaný postup jen vodíkovou bombu v tom nechápu

Ĺemuell
30. 11. 2003
Dát tip
Vodíková bomba je asi jediný co mě zaujalo.....

Andulka
30. 11. 2003
Dát tip
ta vodikova bomba tam nemusela byt...misto odporna knajpa...rict treba zakourena, spinava knajpa....jinak se mi to docela libilo..:-)

Kandelabr
30. 11. 2003
Dát tip
mohlo to být celkem roztomilé, kdyby z toho víc vyzařovalo, že to není myšleno vážně. jinak je to fakt otřepanost.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru