Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

co

04. 12. 2003
1
0
1368
Autor
aikay

odpověz mi proč řekni mi za co a Co a hlavně už s tim s nim s nim s nim s nim s tim se mnou něco dělej sakra udělej prolog končí se mnou s nim

ach bože

který nejsi

 

 

co mám (po)dělat??

                                                      

odpověz


aikay
11. 12. 2003
Dát tip
no,tady z tý si vemte příklad... to je taky případ -wooxíku,: NÁVOD,JAK NA KLÁVESNICI VYTVOŘIT PŘEHLÁSKU NAD LIBOVLNOU SAMOHLÁSKOU: 1.vztyč prst ruky kterou držíš lžíci či nůž(nikoli vidličku!) 2.usměrněným pohybem ho od těla dopředu nasměruj nad klávesnici a zastav 3.stále vztyčený prst umísti těsně nad tlačítko s dvěma tečkama nacházející se nad "Enter" a vedle šipky ukazující doleva(doleva=k té ruce která drží vidličku..nikoli však nůž či lžíci!!) 4.následuje složitější pohyb:zeshora svisle dolů na tlačítko,neuhybej ze svislého směru! 5.Zmáčkni opatrně tlačítko! 6.tak,teď stačí jen vybrat tlačítko s písmenem,nad kterým chceš vytvořit přehlásku(v případě andüs to je u) 7.při zmáčknutí písmene opakuj stejný postup jako při mačkání přehlásky 8.vztyč prst ruky..... promiň ale já sem si to nemohla odpustit:)

aikay
10. 12. 2003
Dát tip
vyhnutí nebylo,mramor nemám a vůbec..stejně dík i za zaujatí,nic víc to taky být nemělo,než jen taková kravina nad kterou se každej jen tak pousměje a řekne si:chudák holka

wooxy
10. 12. 2003
Dát tip
:) chudák holka *t

dismorphia
06. 12. 2003
Dát tip
To je dobrý do deníku, do notesu, do kterého si škrábeš (škrábou, škrábeme). Ale tyhle otázky by v tom měly zůstat ukryté. Třeba v mramorovém šuplíčku (nebude-li vyhnutí).

Krimi
05. 12. 2003
Dát tip
-zaujalo, to určitě, ale to asi vše.

Litochowitz
04. 12. 2003
Dát tip
....odpověď?....tý se nedočkáš:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru