Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sluníčková pro Bibšu

23. 07. 2000
2
0
711

Bibí, chtěla´s sluníčkovou, máš ji mít. Byl to nadlidský výkon v tomhle období, to ti řeknu. Ale víš, že pro tebe vše...:)

Že jsme samy nevadí i tak kvete kapradí šaškovský nos nasadí kdo si s troubles poradí sluníčko nás naladí a štěstí? To pohladí.
rire
26. 03. 2001
Dát tip
tiptip :) *

Bibša
26. 07. 2000
Dát tip
Tak jsem se dnes nostalgicky courla přes všechny tvoje příspěvky a můžu potvrdit, že jsem zas dnes půlhodinku byly spolu a něco si daly. Já tobě sice jen těch pár minut času a ty mi víru v léčebné účinky slov. "Že jsme samy nevadí" Ale my, Sluní, nejsme samy, máme se a máme všechny okolo. Víš o tom, že svět patří nám a pro všechny dosti místa, jen za to vzít a plivnout do dlaní, svět patří nám a kdo je optimista bez řečí půjde s námi bez ptaní ... Tak díky za procházku, někdy zas.

Wolfling
25. 07. 2000
Dát tip
Pěkný, navozuje to fajn náladu.

Bibša
24. 07. 2000
Dát tip
... money no, troubles no, kapradi no ... Pohladilo, šaškovsky usmálo a sluníčkově rozkvetlo a jablečně zavonělo pod nos. No já tě nemít, tak opravdu muluju někoho jiného! :-)) Děkovala a slibovala, že frátí!

Mahoney
23. 07. 2000
Dát tip
moc milé... ale ta angličtina to kazí - už jsi někdy slyšela počeštělý výraz "trable" ? sorry že čtu cizí poštu, asi zvyk :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru