Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Osudová

08. 12. 2003
5
0
2808
Autor
Aaronix

no comment

 

Sedí vosa na bonbóně,

Brečí, nána blbá,

Že tu chcípne

V tý sladký sračce...


Najkrajsia
30. 12. 2004
Dát tip
dobreeeee.

Abyss
11. 12. 2003
Dát tip
(proc je to sproste? :o)

Abyss
11. 12. 2003
Dát tip
ale je to vlastne docela hezky!!! *

Aaronix
11. 12. 2003
Dát tip
Inu, sprosté - "nána blbá" pravda, mohla by být nahrazen "husou hloupou" či "krávou dementní". Napadla mě "nána blbá" - myslím, že v tom zas tak velký rozdíl není. A jelikož se vosa přilepila, těžko ji můžeme nazvat "krasavice inteligentní". A pokud jde o "sladkou sračku" - tak zde jsem se snažil vcítit do duševního rozpoložení vosy, které se její vlastní mlsnost stala osudnou.:-) BTW: Proč mám zrovna na tuhle blbůstku nejvíc ohlasů?

Abyss
11. 12. 2003
Dát tip
no jasny nana blba to je docela slusny, proti tomu nic nemam... ale co ta sladká sračka? :) ...no me se libi jak ses do ty vosy vzil a je to vlastne nakonec ftipny predstav si to jak ona tam breci a ty ji proste nadavas ze je blba :) ...proste se stavis do takovy opozice kdy ja si rikam "jezis chudacek vosicicka ona se prilipinkovala na bombonecicek! chudelacek!" a ty ji reknes misto toho nana blba, a pritom kdyby si opravdu si myslel ze je tak existencne uplne nepodstatna tak by ses ji tak nezabyval takse proto my vsichni moc dobre vime ze i kdyz ji nadavas, ze je ti ji vlastne lito, protoze jinak by sis ji ani nevsim !!! HAAA HAAA!!!!! :) (chňápěš) nebo se s ní minimálně ztotožňuješ no v každym případě si touhle sprosťárničkou strašně roztomilej :o)

Aaria
10. 12. 2003
Dát tip
Japhy: No, ještě si měl zmínit odraz světa ideií, zakomponovat do do heideggrovského pojetí času a použít Nietzchův nihilismus. Ale bylo to dobré!:-) K básni jako takové ... vlastně nic moc nemám. Snad to, že mi to moc neříká. Jsou věci, které se dají napsat i jinak.

Andulka
09. 12. 2003
Dát tip
podle me je to blbost...:-)

Téčko
09. 12. 2003
Dát tip
zrovna poslouchám "tak tanči lásko sladká" od K.K. . Ano, sladké, vosa, smrt. Resp. vosa, sladké, smrt. Když to tak redukuju vychází mi "komu kam, tomu tam". :-)

Aaronix
09. 12. 2003
Dát tip
Díky za upřímnost, Anduličko.:-)

Elyn
08. 12. 2003
Dát tip
stručně, jasně a zřetelně. dala bych akorát do miniatur.

Aaronix
08. 12. 2003
Dát tip
Cheche. Jsem tu registrovanej právě nějakých 24 hod., tak se ještě musím drobátko zorientovat ohledně kategorií. O miniaturách jsem uvažoval, ale "cítil" jsem to spíše jako báseň (i když miniaturní .)).

Aaronix
08. 12. 2003
Dát tip
Tisiceré díky, Japhy, za tvůj vyčerpávající rozbor. Nebudu se ani snažit předstírat, že bych všemu rozuměl. Nesmírně ovšem oceňuju, že jsi na mých 14 slov obětoval rovných 269 - tedy 19,21 tvých na jedno moje. Jsem poctěn a cítím se býti dlužníkem. Ještě na vysvětlenou - "dílo" nevzniklo na základě omylu alebrž bylo inspirováno pohádkou "Krtek a lízátko":).

Elyn
08. 12. 2003
Dát tip
:) ok, pro orientaci..podívej se, jak se posílají avíza, jinak si to tu těžko přečteme..;) (Jo, krtek a lízátko, to je přesný..;)

Aaronix
08. 12. 2003
Dát tip
Ď. Já vím, jak se posílají avíza, akorát na to někdy zapomenu. Na druhou stranu - když píšu někomu kritiku, tak jemu avízo posílat nemusím, že? Jemu so to zobrazí automaticky jako "nové krititiky", je tak?

Vinki
08. 12. 2003
Dát tip
Stojis o hlubsi krituku? Heh!

maia
08. 12. 2003
Dát tip
* mne sa to paci. :-)

Aaronix
08. 12. 2003
Dát tip
vinki:A proč ne. Po pravdě řečeno tohle "autor stojí/nestojí o hlubší kritiku" jsem moc nepochopil. Podle mého názoru - když někdo nestojí o to vědět, co si ostatní o těch jeho výplodech myslí, má si je nechat pro sebe. A když to dáš ven - proč ostatním předepisovat "jak hluboce" se nad tím mají zamyslet? Já budu proto vždycky (až na skutečné výjimky typu "ódy") dávat "stojím o hlubší kritiku". Také proto, že nikde není přesně definováno, co to vlastně je ta "hlubší" kritika.

Vinki
08. 12. 2003
Dát tip
To mas tezke, nektere veci toho cloveka proste moc boli, chce se o ne podelit (resp. vypsat se z nich), ale nechce, aby je nekdo pitval, pripadne sdeloval jinym, na co prisel... A ta moje "poznamka" se pozastavila spise nad tim, ze na tom vlastne neni co hloubeji kritizovat. Prijde mi, ze to nema hlubsi smysl, nez pobavit. Spravne? :)

Aaronix
08. 12. 2003
Dát tip
Hehe - opět se dostávám k relativitě pojmu "hloubka". Byl bych se i pustil do "hlubšího" pojednání na toto téma, ale něco na ten způsobe už tady máme (japhy). Mňo - ale já se teď jdu podívat na zoubek tobě :-)

Vinki
08. 12. 2003
Dát tip
To te asi potesi, ze nekousu a u zubare jsem byl nedavno... :)

Aaronix
08. 12. 2003
Dát tip
:-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru