Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kniha maličká II.

24. 07. 2000
3
0
1238
Autor
Blinky

Help! I need somebody (not just anybody)...

Koupit si auto nebo nekoupit? No nic, teď už musím jít, uvidíme se později, jó? Hmm, dobře. Kdy? No, já nevím, já se ti ozvu, jó? Hmm, tak zdar. Nazdar. Jo, nazdar vždycky říkala, když byla naštvaná, Nazdar, a pak práskla telefonem. Nazdar! Jde si takhle v pohodě po ulici, slunce svítí, je příjemný podzimní teplíčko, no prostě krása bejt na světě. Ale pak to uvidí. Nejdřív támhle a pak zase támhle. A hned tady vedle něj (a pěkně dlouho). Támhle, támhle a taky támhle. No děs. Nebo krása? Támhle šukat, tady mrdat, prcat, souložit, šoustat, píchat, honit si ho při pohledu na ně, stříkat, potit se, vzdychat, strkat, přirážet, narážet, zajíždět, vojíždět, dělat děti, chránit se proti početí, stimulovat, fakovat, dosahovat orgasmu, předstírat orgasmus, zasouvat nejrůznější části těla, strkat a zasouvat, strkat a zasouvat, zasouvat, zasouvat, zasouvat zasouvat, vytahovat a stříkat vytahovat a vytejkat, vytahovat a dosahovat orgasmu, vrcholu, závratných výšek, vrcholu a z vrcholu padat dolů.. No a teď mi řekni, jak tohle ladí s tím, že chci jenom s jednou ženou mít dítě a jenom s jednou a tou samou dělat tyhle všechny, a ještě nějaký navíc, věci, dělat je jenom s ní a s žádnou jinou. No? Věrnost jednomu partnerovi po celý život – výzva výzev? Fyzická věrnost je možná. Možná. Psychická věrnost - co to je? Koníčky a záliby: masturbace (v posteli, na záchodě, v koupelně), pozorování se v zrcadle (dlouho a často), snění (během dne), sledování televize (neustále). Cíle: stát se závislým na svých koníčcích a zálibách. Lidi se koukaj na filmy. Koukáme se na filmy. Koukám se na filmy. Kouká se na filmy, protože v nich hledá ty situace a ty obrazy, který v reálným životě nenachází. Ale těch dobrejch filmů moc není, takže vlastně jenom kouká a kouká a hledá. Hledá, místo toho, aby se víc díval, když jde po ulici. Nebo aby přestal neustále spěchat odnikud nikam. Ten obličej tě furt pronásleduje. Nechceš se znovu zamilovat. Nechceš na ni neustále myslet. Ale prostě si nemůžeš pomoct. Je to hrozně nepříjemný a je to hrozně příjemný. Je to brzda a zároveň je to motor. Ráno se vzbudíš a jí patří tvoje myšlenky. Večer jdeš spát a nemůžeš usnout, protože na ni myslíš. Pronásleduje tě její obličej, její úsměv, chvíle, kdy naznačila, že by k něčemu mohlo dojít (nebo jsi si myslel, že něco naznačila). Obličej, který tě má začít pronásledovat, se dá od ostatních krásně odlišit. Ten obličej ti totiž od první chvíle připadá důvěrně známý. Je jako obličej někoho, s kým si chodil do školky, obličej někoho, s kým si v životě zažil spoustu skvělých věcí. Nositelka toho obličeje musí být skvělá, nádherná, vzrušující a hebká na dotek. Ale když se na ni podíváš po tom, co okouzlení pomine, už ti nepřipadá taková dobrá a ty se jenom divíš, kdo ti to nakukal. Ta vzletná přídavná jména. Ale o tom až později. Pa. (to be continued)
hehehe,máš jistě rád svoji mámu,že...;-)))

Skorpil
26. 07. 2000
Dát tip
tak tohle je Blinky vynikajici i kdyz na muj fkus uprostred moc sproste, ale naprosto tomu rozumim. zkusim TIPnout a ty zkus to, aby ti nenaprselo do nosu bejbiiii :-)))

Klárka
24. 07. 2000
Dát tip
nu a dál? :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru