Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Psycho ze sna

11. 12. 2003
5
0
2088
Autor
punkerka

Takže tohle je prostě takovej fiktivní příběh.Nikdy se o nestalo a doufám že nestane... ;-)

 Večer se vracim z hospody.Už mam mírně naváto a tak se mi nohy pletou, že ani nevim, která je levá a která pravá. Kouknu se dolů z mostu a vidim, jak na Vltav lyžuje stádo červenejch slonů.a už poněkolikátý si řeknu, že už nebudu hulit. Jenže nějakej opilec ke mně přiběhne s flaškou rumu a křičí:,,Ty vole, vidíš taky ty červený slony?" Já jen zamumlám že jo a rychle se vzdaluju. Procházím okolo paneláku a z okna třetího patra přímo přede mě vyvrhne svoji večeři. Slyšim jen:,,Sorry, nestih jsem to na záchod." Napadne mě, že je to prima cesta domů a po pár metrech zahučim do jakýsi neznámý jámy, který jsem si nikdy nevšimla. Ani za střízliva. Celý město postihl výpadek elektrickýho produ a já ležim v neznámý jámě a opilá k tomu. ,,Do píči!" ulevim si a hledám zapalovač. Po chvilce hledání jsem ho našla a rozsvítim světlo. Vedle mě se válí něčí ruka a nějakej tajnej vchod mě láká, abych ho prozkoumala. Z té ležící ruky ukradnu baterku a jdu to prozkoumat. Jsem zvědavá. Zapálim si startku, abych se uklidnila a pak jen postupuju dál. Nevidim nic zajímavýho kromě chcíplýho krtka a kusu špinavý košile. "Seru na to.Jdu domu" řeknu si a otáčim se s myšlenkou, že tam nic zajímavýho nebude. ,,Au doprdele!" ležim na zemi a  mam tržnou ránu na noze.Bolí to a pálí jak čert, protože je všude špína a smrad a do rány se mi dostlalo trochu hlíny. Něco mě táhne prozkoumat to dál. Dělám, že necítím bolest. Zvednu se a jdu dál. Kolem mě kape kalná H20 a ten smrad je čim dál horší. Najednou se ozve výkřik. "Ne, teď už fakt jdu" rozhodnu se. Jenže co když tam někdo potřebuje pomoc?Pak ho najdou třeba mrtvého a já si do konce života  budu vyčítat že jsem tomu člověku nepomohla když jsem měla možnost a nechala ho tam chcípnout.Tak jdu dál.Docházej baterky a já už vidim skoro úplný hovno.Jdu dál a vidim po zemi zas další kusy oblečení.Baterka mi už úplně zhasla. Rozsvítim zapalovač. Po pár minutách chůze se zapalovačem mi vylítne kamínek a jsem už totálně v prdeli.Nemam světlo a dělá se mi špatně kvůli tý ráně an noze. Asi mam otravu krve. ,,Kurva do prdele, teď tady chcípnu!" Zařvu a rozbrečím se. Snažím se vrátit, ale slyším před sebou, že cosi obrovského na mě dýchá svůj smrad z tlamy. Obrovský drápy se mi zarejvaj do břicha.Cítím jak mi z břicha crčí krev a jak přicházím o střeva. Zkouším se bránit, ale šokem už se nervově hroutím. Pak jen lupnutí kostí a rozdrcená hlava padá na zem. Kusy mýho těla se válí na zkrvavený hlíně a nikdo je nikdy nenajde.

 

 

 Najednou se vzbudim.Vstanu z tý země a radostí brečím, že jsem celá....


punkerka
22. 04. 2004
Dát tip
hippiesanda:zdenda se aspoň nenaváží, ale ty si nedáš prostě pokoj co? :o)) Prostě nesnášim hippíky. Stačí?A nesockuju. Protože hippies is dead.Prostě už to neni co bejvalo.No, tak cobře nesnášim jen ty co smrděj.........a ty ostatní......... :o))))))))

Hip_Zdenda
22. 02. 2004
Dát tip
Dobré :o) TIP :o) K té diskuzi: :o)) Nejlepší je, když jsou punkeři k hippíkům slušní jenom když od nich sockujou drobné :o)) (tím se v žádném případě nechcu Punkerky nějak dotknout :o) S většinou punkerů v pohodě vycházím a ještě jsem se nesetkal s tím, že by se do mě nějaký vyloženě navážel :o)

hippiesanda
22. 02. 2004
Dát tip
zdenďa- jo, já s punkerama taky vycházim dost dobře, i když jsou i vyjimky jako tajdlenc Punkerka se kterejma moc nevycházim. Jinak punkeři sou docela fajn(můj bratranec je taky punker:)) janča

punkerka
18. 12. 2003
Dát tip
hippiesanda:mě to nerozhází.Jsem ráda, že jsi mi napsala kritiku, díky moc!Je mi jedno jestli je pozitivní nebo negativní, je dobře slyšet něco jinýho než chválu.Člověk pak ví, na co si má dát pozor. ;-)

hippiesanda
18. 12. 2003
Dát tip
Poprvé si k ňákýmu hipíkovi slušná, co? zvlášť ke mně. to se cení

hippiesanda
17. 12. 2003
Dát tip
StvN....musim souhlasit, neni keců který skončej úplně stejně víc než dost a i povedenější?

StvN
17. 12. 2003
Dát tip
Co to je proboha za větu? Nemůžeš to formulovat nějak srozumitelně? Na co se vlastně ptáš?

hippiesanda
17. 12. 2003
Dát tip
StvN...souhlasím s tebou v tom "ubohý. po všech stránkách" a dodávám vlastní komentář, chápeš??:c)

StvN
17. 12. 2003
Dát tip
Už je to snad jasný.

punkerka
12. 12. 2003
Dát tip
StvN:no, řekla bych že jsi spíš na romantiku, ale přesto dík za tvojí kritiku.Každýmu voní něco jinýho!Upřímně dík!!!

punkerka
12. 12. 2003
Dát tip
StvN:no, řekla bych že jsi spíš na romantiku, ale přesto dík za tvojí kritiku.Každýmu voní něco jinýho!Upřímně dík!!!

punkerka
12. 12. 2003
Dát tip
Aqva_Silentia:moje návraty z knajpy jsou vždycky zajímavý ;-)) je dobře, že je tu někdo kdo má stejnou krevní punkovou skupinu :-))

punkerka
12. 12. 2003
Dát tip
to je dobře.A co se ti na tom líbilo?Ten ožralej chlap nebo to jaxem umřela? Hehe -:o))

StvN
12. 12. 2003
Dát tip
To bys řekla špatně.

punkerka
12. 12. 2003
Dát tip
sleeping_beauty:jo táák, já myslela, to "Ty vole, vidíš taky ty červený stromy?" :-)

punkerka
12. 12. 2003
Dát tip
sleeping_beauty:teda slony :-)

fungus2
11. 12. 2003
Dát tip
Tak to je dobře ujeté! TIP

no jo... návraty z hospody sou občas zajímavý. vítej v mým světě.. t*

StvN
11. 12. 2003
Dát tip
Ubohý. Po všech stránkách.

Krimi
11. 12. 2003
Dát tip
"Opilý koráb"... :o)

Jeheheman
11. 12. 2003
Dát tip
*teda to je pank:o)

Zaprděnec
11. 12. 2003
Dát tip
Děláš si prču? Je to docela dobrzý, čéčé Seš asi dobrá punkyně. Co řikáš na The Clash?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru