Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lyrykoid

15. 12. 2003
2
0
1358

Tohle není vyloženě zprzněnina - ale Lyryk mě k tomu inspiroval. Pozdě ale přece dávám link na dílo, které mi bylo inspirací: protipohyb XII z vounek

 

Ach, já vůl!

Já všechnu bídu světa vyžral!

Teď z vola drabař se stal;

Hrby plný sraček

Na lepší časy.


Nicollette
29. 03. 2004
Dát tip
Zaprděnec: zdá se mi, že nesdílíš autorovu inteligenci, aby si ho mohl kopírovat ... Seš divnej...a dost dobrej....

Zaprděnec
06. 01. 2004
Dát tip
Počkej,to, to... to fakt vypustil až takovej pind? Ty vole, to se fakt řežu jak svině. Víc k němu snad už nemám co dodat.

"...Velbloud jednohrbý neboli dromedár (Camelus dromedarius) patří k nejstarším domestikovaným zvířatům. Svůj název odvozuje od řeckého slova dromak, což znamená rychle chodící, zatímco velbloudu dvouhrbému (Camelus ferus) se také říká drabař nebo baktrián podle někdejší středoasijské země Baktrie....:

Diana
17. 12. 2003
Dát tip
Děkuji za vysvětlení. Člověk se pořád má co učit. Ale ten Lyrik tě moc pozitivně neinspiroval. Je to spontánní výkřik, navíc vtipný. *

Máš pravdu - pozitivně mě neispiroval. Lyryk bude možná fajn chlap a je dobře, že provozuje Písmáka, ale jeho názory na literaturu tedy rozhodně nesdílím. Jeho věci se mi prostě nelíbí. Kromě toho jsem čet jeho úvodník "Hodnoty v literátním díle" (http://www.poezie.cz/main.php?task=dilo&id=358) a to je takový slint, že se to skoro ani nedá slovy popsat. Například toto: "Upřednostňujeme etickou stránku slovesného díla. Odmítáme dělení na složku literární a neliterární při posuzování textu. Naše pojetí věci chce mít jednak ideu - závěr skladby završen vítězstvím pravdy, dobra a mravnosti, jednak takové hrdiny, aby aspoň jeden z nich byl „kladný“, anebo musí etickou ideu jasně dokumentovat sám autor." On snad studoval VUML (pro nezasvěcené - Vysoké Učení Marxismu Leninismu) nebo co. Vítězství pravdy, dobra a mravnosti! Aspoň jeden kladný hrdina! Tady se někdo posral v kině!

no vida...ještě tu bude nakonec nová kategorie...

Diana
16. 12. 2003
Dát tip
Co je drabař, prosím? A těch hrbů máš kolik? Jsem z toho tumpachová :-(((

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru