Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co chci

26. 07. 2000
0
0
1039
Autor
Beren

Tak tahle spíše veršovánka vznikla po probdělé noci !:o)

Chci pohladit tvou tvář, chci tě mít ve snách, chci slíbat tvé slzy bolesti, chci abys měla právo na štěstí. Chci slýchat tvůj zvonivý smích, chci vídat lásku v tvých očích, chci cítit tvoje vlásky, chci patřit mezi tvoje lásky.
Proud
31. 07. 2000
Dát tip
Nechtěl jsem znevažovat opravdovost citu (a nebude to také v tom, že bych nikdy nihoho nepostrádal), ale právě že po někom toužit či někoho postrádat je univerzální lidská zkušenost (navíc mnohokrát opsaná všemi uměleckými prostředky), nestačí k dobré básni jenom ten cit, ale chce to něco navíc. Můj názor není třeba chápat jako konečný soud na básní, je to pouze názor, který si autor může zvážit a odmítnout. To mi připadá naprosto v pořádku. Méně vhodné mi připadá převádět to na osobní rovinu, jak jsi učinil ty. Ne kvůli mně, ale kvůli kritice jako takové. S opravdu přátelským pozdravem.

Beren
31. 07. 2000
Dát tip
Mno já jen dodám, že ten Anonym nejsem já !:o))) Ale jinak tvůj názor beru

Anonym
28. 07. 2000
Dát tip
Ehm.....nechci nic rikat, ale....asis to trochu nepochopil, ze? To bude tim, zes asi jeste nikoho nikdy nepostradal....nebo po nikom netouzil, ze? Tady totiz nejde o to, jestli to je obehrane nebo ne!! Tady jde o ten pocit, s jaky je dana basen psana....nepripadne ti ? :o)

Proud
27. 07. 2000
Dát tip
Mám-li být upřimný, moc se mi nelíbí. Do obehraného tématu jsi nepřinesl žádný nápad (ať věcný nebo formální).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru