Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

bez VŠEHO

21. 11. 2003
1
0
1268
Autor
theletadlo

  Jak nabažit sesladkosti, zlým dodávat hořkosti, jedno bytí lidské bytosti, a to další vyšší mocnosti, s pohárem věčnosti bažit se hlouposti a sedět, s pocitem úzkosti vaše jasnosti, žít do sytosti, a přitom mít hlad, hlad z blbosti a užívat si sytosti, pocit nasycenosti, z nečekané chytrosti a nenadále spokojenosti, a stále nemít dosti. Nebýti zde hosti v téhle domácnosti na prahu pomíjivosti a souslednosti, tak dvě sousedící schopnosti na prahu jedné dovednosti by byly smutné! A samy, bez nutnosti potkávat schopnosti na prahu jedné dovednosti, bez principu životnosti, bez základů rovnosti, bez jakékoli vážnosti, bez víry v nové možnosti, pokrokovosti téhlé jedné nudné bytosti, bez VŠEHO.
Waawe
18. 03. 2004
Dát tip
Pěkné, někde sice nesedí rytmika a působé to trošičku těžkopádně, ale Tvé slovní vyjádření a způsob psaní vše vyzdvihuje. Pěkné, sympatické :))) Jen tak dál...

Jen_tak
04. 01. 2004
Dát tip
To je výborný!! :-) (T) (jako doopravdy) fakt super i forma*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru