Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Had

19. 12. 2003
3
0
3245

 

Znal jsem dívku.

Toužila po dešti.

Potkala hada a chtěla

po něm déšť.

 

Had přivolal déšť

a ten uhasil dívčinu duši... 


morte_Anais
30. 07. 2004
Dát tip
(me to pripomina maleho prince, doufam ze to neni troufale sdeleni) je to krasne tim, ze je to vtesnano do krabicky a pritom to obsahuje cely dlouhy krasny pribeh (jak rekla Elyn) a tak.. proste * (jedinou vytku bych snad mela k tomu opakovanemu slovu, mam na to citlive ucho, ale nikterak me nenapada jak to zaonacit, mozna je to tak jednodussi a lepsi.. nevim..)

jak jsi napsala o tom opak. slove tak to v tom taky uplne citim :) diky za pekny nazor

Noe1
23. 04. 2004
Dát tip
To byla jen nešťastná náhoda, hadi nejsou zlí a na duši by nesáhli. Namou duši. + klub

pokud je to tak jednoduchý, tak není zapotřebí aby ses ptala na pointu ne? nejsem rejpal/ka, ale chci ti ukázat do jaký pasti ses nahnala...

já myslel/a že kocovina je z chlastu.... no nic... jestli budeš chtít tak si to znovu přečti později. pointa?... nó.. řekněme že na to musíš přijít sama... je to trochu hlubší než tvá "Ta noc" .... není to "lehký čtení"

Katčenka
29. 12. 2003
Dát tip
Tak je mi to jasny,ale je to dost...jednoduchy..praveze je to na mne az moc jednoduchy...sice slozite napsany,ale vlastne hrozne jednoduchy!

Katčenka
27. 12. 2003
Dát tip
Hm,pointa??? :o) Ne,sorry,ja sem se ted probrala a mam dost velkou kocovinu (asi z toho huleni jak rikas...) takze nemam moc naladicku...

díky..

díky.. třeba udělám něco podobnýho...

Áda116
22. 12. 2003
Dát tip
Velice zajímavé :)

Elyn
21. 12. 2003
Dát tip
krátila bych a nebo naopak ještě víc rozvedla do příběhu. v téhle podobě mi to přijde moc slov ještě stále..;) (můj pohled na věc, samozřejmě) Jinak - myšlenka zaujala......

katugiro
20. 12. 2003
Dát tip
taky mi to připomíná pohádku, ale nevím, o čem by vlastně měla být...

o hadovi a dívce, která chtěla dešť ( v jakékoli podobě.. a byla pro něj ochotna položit cokoli, jen aby ho spatřila...

_kxk
19. 12. 2003
Dát tip
Toužila po dešti....Potkala hada a chtěla po něm déšť.:) Nevím proč mi to připomíná pohádku, hezkou pohádku...:o)T TI TIP!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru