Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Posraný ráno

21. 12. 2003
1
0
2887
Autor
Irvinia

neděle 9:15 * * a za tři dni tu máme vánoce

Kricis? Ja ano. Moc hlasite a moc zoufale
Sunmoon
29. 12. 2003
Dát tip
Zajímavý, když na sebe štěká tolik lidí a všichni mají pravdu. Svojí pravdu... Irvinia: I když to není moc dílo, ale výkřik...je to naprosto dokonale vyjádřeno...teda...mně se to líbí! *

maia
22. 12. 2003
Dát tip
Oj, odkedy som tu nebola, tak sa ta debata riadne rozprudila. Skor ako zareagujem, musim povedat: "Elyn, si fantasticka. Milujem ta ako dusu, ako cloveka, nielen tvoje dielka." Vinki, este raz diky, nenechaj sa znechutit. Irvinia k samotnemu vykriku. Chapem ho. Preco nie, ak by som sa totiz nechala citovo vydierat a manipulovat vsetkymi tymi reklamami na kazdom rohu na skomercionalizovane Vianoce, pripustila si do svojho vnutra, co i len jednu vetu a zacala sa zaoberat nimi, kricim tiez, pretoze by sa naslo mnoho veci, pre ktore take idealne sviatky ako si predstavujem, neprezijem. Voci tymto zimnym slavnostiam som sa vsak obrnila. Ignorujem vsetko, co sa ich tyka do maximalnej moznej miery, aku mi moja dcera dovoli. Som totiz uz hodnych par rokov pani a nie slecna (Dakujem, potesilo oslovenie slecna ;o)). Rozhodla som sa, co sa tyka Vianoc, ze budem nad vecou (curak nad vecou ;o)), aby som nemusela kricat, utapat sa v depresiach (pre zimne obdobie tak typickych) a vydavat to za vlastnu nepochopenu jedinecnost. Masturbovat nad svojou sebalutostou. Vsetko je otazka rozhodnutia. Nepotieram vulgarizmy ani z ust zeny. Nejde o to, ci sa to patri, alebo nie. Dennodenne sa s nimi v realite stretavam a su aj v mojich dielach, ktora odzrkadluje skutocnost. V mojom vnutri vsak nemaju miesto, lebo maju moc tvrde a huste vibracie, ktore ma zranuju. Tvoju reakciu chapem tak, ze pocit, ktory si mala v umysle vykricat dielkom nepomohol, bol nepostacujuci, tak som ti svojou reakciou dala prilezitost, aby si svoj krik obratila voci mne a inym vo fore. Nehnevam sa na teba. Maj Vianoce ake chces. :-) Na svojich indispoziciach, ci MIMO ma uz nenajdes. :-)

Irvinia
22. 12. 2003
Dát tip
To se máš, pokud máš deprese z Vánoc. Taky bych si někdy chtěla dopřát takový luxus....

maia
21. 12. 2003
Dát tip
Diky. :-) Rada curam nad vecou. ;o)))

maia
21. 12. 2003
Dát tip
Diky aj Tebe, Vinki.

Irvinia
21. 12. 2003
Dát tip
Vinki: Víš, ono někdy, sprosté slovo sedne. A křečovitě se držet toho, že jsem dívka a PROTO nikdy nemůžu mluvit jako dlaždič mi moc nevyhovuje...:c)

Elyn
21. 12. 2003
Dát tip
Irvinia, no, nemusela bys, přišlo mi to jaksi ostré a zbytečně... spíš to vypadá, že maia měla pravdu...

Vinki
21. 12. 2003
Dát tip
nekdy je lepsi nemluvit vubec

Abyss
21. 12. 2003
Dát tip
ne.. jasne ze irvinia mela pravdu (ZASRANI)

Elyn
21. 12. 2003
Dát tip
Abyss, to nebylo třeba, ona se umí hájit sama, a že i ty umíš používat tyhle vyrazy, vím.. Přesto si myslím, že holkám to prostě nesluší..;)

Abyss
21. 12. 2003
Dát tip
nikoho se nezastavam... ale takovy kecy typu "ja te chapu ale tak si to tak neber" si zadaj pomstu... o vyrazech se nevyjadruju... (ps. tobe se "zasran" nelibi?)

Elyn
21. 12. 2003
Dát tip
Abyss, kdyby to napsal kdokoliv jiný, ale maia... Pak té určitě věřím, že chápe..;) Proto, víš?:) Ne, mně se to slovo nelíbí, ale určitě si tě kvůi tomu nevážím míň jako autorky..;)

Vinki
21. 12. 2003
Dát tip
Ja nevim, ale me pouzivan techto slov TADY na Pismakovi celkem vadi, protoze tohle by mela byt jaxi na urovni... a tohle je... trochu pod uroven, nemyslite? Ja v realu taky nejsem zrovna svatousek a spousta slovicek mi utece, ale tady ne.

Irvinia
21. 12. 2003
Dát tip
Nemám důvod se přetvařovat jen proto, že je to "písmák" A pokud nechápeš, že slečna, by si měla kydy typu "neber to tak tragicky" strčit do prdele, tak asi ani Ty , hochu, nemáš co dělat na písmákovi. A doporučuji aby ses nepouštěl do dalších mých "děl", také by ses totiž mohl poblít, občas mluvím jako kanál (a vůbec mi to nevadí:c) Umělá klišé neprovozuji a když mám chuť říct sprosté slovo (a situace NENÍ natolik závažná) tak ho prostě řeknu, ať se to nějaké maie, či vinkimu líbí nebo ne :c)

Abyss
21. 12. 2003
Dát tip
predstav si ze "zasran" bylo v jedny knizce pro deti... byla to takova roztomila knizka a Žofka najednou sedí ve škole a řiká: "Oli je zasran!" a učitelka jí řiká: "ale žofko! takové věci se neříkaj" a Žofka řikala: "ale když on je zasran!" je to moje neojblíbenější... (z toho vyplyva ze kdyz uz nekdo je zasran tak je zasran at se to rekne nahlas nebo ne :)

Elyn
21. 12. 2003
Dát tip
možná vnímáš ty "kydy" hůř, než byly myšleny... všimla jsem si, že maia tě má poměrně přečtenou a tak si myslím, že to vůbec nemyslela zle, že se nesnažila zlehčovat... Nechám toho, evidentně máme na věc jiný názor. Nic víc nic míň.. Abyss: ....jde právě o to"říct to nahlas"... Nechci tu rozvíjet další debatu pod zoufalým (bohužel z hlediska literárního "jen") výkřikem Irvinie ... piště kdyžtak do zpráv, ale myslím, že už stejně není co dodat.. Hezký večer...

katugiro
21. 12. 2003
Dát tip
neslyším neber to tak tragicky

Vinki
21. 12. 2003
Dát tip
oki, ja ted uz jen reknu: trapne a hlavne pubertalni, mile devce, sproste slova jsou to nejvetsi klise na svete... asi tak katugiro ti to prave vysvetlil...

Irvinia
21. 12. 2003
Dát tip
katugiro: Neslyšíš? Trošku mimo mísu,ne?:c))) A jinak s tím jdi do hajzlu:c))))

Rýmař
21. 12. 2003
Dát tip
Proč křičíš? Já proto, že tyhle svátky pro mě zatím vůbec nejsou o pohodě, ale spíš o řešení problémů a brodení se v depresích.

A já myslela že to je jen můj problém . Ale věřím a ty taky věř ... bude líp :) Hezké Vánoce .

maia
21. 12. 2003
Dát tip
Suhlasim s tebou, ale neber to tak tragicky.

Irvinia
21. 12. 2003
Dát tip
Co ty víš o tom jak to běru prosimtě (čůráky "nad věcí" fakt miluju)

Vinki
21. 12. 2003
Dát tip
klidnit slovnik by neskodilo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru