Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ztráty a návraty

27. 07. 2000
7
0
1754
Autor
Vio

Před časem Před chvílí hodiny odbily, podruhé odbily, odbily potřetí Mrazivé objetí odletí s úžasem Neptá se Neslídí Nečeká od lidí náklonnost Mladost, co uvízla na řase Odklon od života a nevrácená slova Zachyť ten záblesk! Tvá fantasie snová se navrací Jako tvá obnovená touha Minutu od minuty jiná, nepovinná, dlouhá To ostatní se ztrácí Máváš rukou Nikdo se neobrací Jen listy v deníku, když vítr zafouká z hlubokého ticha.
Sama
12. 11. 2001
Dát tip
Mně se moc líbí první sloka, má kromě síly významu pěkné rýmy, je krásně postavená... Ty další už nejsou tak výrazné a přesvědčivé, mně by prostě stačila ta první.

J
17. 09. 2000
Dát tip
Tip. Pro atmosféru.

Lee
12. 08. 2000
Dát tip
bim-bam-bim-bam... Ave i umíráček... krásná až do smutna

Miroslawek
04. 08. 2000
Dát tip
Pěkný, dost mne to oslovilo a proniklo dovnitř mne. Taková nějaká melancholická nálada, konkrétně nekonrétní, tohle třeba já neumím. Mladost, co uvízla na řase je super obrat. Co mi vadilo je opakování slova odbily, ne že bych měl něco proti absolutnímu rýmu, ale je ve mně nějaká antipatie vůči příliš častému výskytu jednoho stejného slova v textu, pokud to není vyloženě povedený záměr. Přesto si TÍPnu, za dotek motýlího křídla na mé mysli.

Vio
04. 08. 2000
Dát tip
mirečku: slyšíš tu monotónnost odbíjejících hodin??? proto se to tam opakuje - to víš, že je to záměr

Yeziiinka
02. 08. 2000
Dát tip
Úža. Je to mnohem krásnější, než celé krásné pendlovky, co visí mé babičce v kuchyni... *

Merle
01. 08. 2000
Dát tip
kvalit...

Tynic
28. 07. 2000
Dát tip
Ty vole ! Dost dobrá !!! Třeba hnedka ten začátek...jako bych ty hodiny slyšel bít...a závěr ? No fantazie...jdeš nechutně nahoru ! Takže s P.S. Tohle nesmím dělat často jinač ti půjde nos moc nahoru a třeba se semnou přestaneš bavit ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru