Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

"Odi et amo"

26. 12. 2003
3
0
2048
Autor
dizzy

Ležím vedle něj a on mě hladí... políbí mě... \"Miluju Tě\", zazní nesměle místností. Co mu na to mám říct? Na tahle slova z mých úst měl právo jen jeden... a to už je pryč... nemůžu mu lhát. Není to fér. Vůči němu. Měla bych být fér. Pokud mi někdo něco dá, pak bych mu to měla vrátit, jinak bych mu byla dlužná a to mě učili, že to se nesmí. Opět mě políbil. Myslím na moji opravdovou lásku. Teda bývalou. Toho jsem MILOVALA. Hovado. Chlap. Co víc říct.

Nenávidím Tě

a miluji

za to, že mě miluješ...

...nebo možná...

nenávidím sebe...

za to, že Ti nejsem Tvou lásku schopna opětovat...

Chci Tě milovat,

kéž by to šlo!

Chtěla bych si říct

MILUJ HO

a milovat Tě.

Proč to nejde?!?!

Láska...

Kdo o ní rozhoduje?

Kdo jí tvoří?

Proč jí nemůže každý vrátit tomu

kdo ji dává?

Líbáš mě a já

necítím nic.

Pouze jemný dotyk tvých rtů

žádné záblesky lásky

motýlci v bříšku

či jiskření po těle

touha obejmout Tě a vyznat Ti lásku. Nic.

Fyzično.

Chci,

abys byl šťastný...

...na mě nezáleží...Tvé štěstí je důležitější...

"Lásko..."

 


Madlen
03. 09. 2004
Dát tip
Chci, abys byl šťastný... ...na mě nezáleží...Tvé štěstí je důležitější... "Lásko..." :: tak takhle jsem začínala svůj vztah se Sharelem. A myslím, že to bude už napořád :o)

Semeno
19. 02. 2004
Dát tip
známe? Neznáme! Nic neznáme, my všichni,...to je blbost. No nic, ..jo, pěkně si to napsala, ..hmm, ...sakry já tydle věci nejsem, ale aspoň to neni hloupý, je to pěkný, mám z toho pěknej pocit, ..a tim to končí, .. měj se! :o))

Pisces
19. 01. 2004
Dát tip
Tohle známe asi všechny... (všichni?)

Elyn
03. 01. 2004
Dát tip
hm...

hatlalinka
27. 12. 2003
Dát tip
miluji a nenávidím....proč tak činím se ptáte...nevím... tohle mi strašně moc připomnělo mě a nedokážu se k tomu jinak vyjádřit než že vím přesně...a to dokonale přesně...jak ti je*

Lakshmi
27. 12. 2003
Dát tip
pěkné barvičky

Kolega
27. 12. 2003
Dát tip
Tisíckrát ohrané, tisíckrát ohrané, tisíckrát ...

katugiro
27. 12. 2003
Dát tip
1) on to nemyslí tak vážně (ten z prologu) 2) jako báseň nic moc 3) jako vyznání si zaslouží politování, protože je to... nepříjemné... když je člověk sám proti sobě... ale s dobou by to bylo horší, dej si pozor... ... :)

Barbar
27. 12. 2003
Dát tip
Proč má člověk nenávidět slova která dohodl? Proč se trápit pro stav duše pro který se rozhodl? Miluje On nebo Ona OPRAVDOVĚ - víc než má? Je tu chyba při dohodě v životě se nesrovná?

Dero
26. 12. 2003
Dát tip
Gaius Vallerius Catullus ... ten věděl, o čem píše ... ano. Hezké vyznání se z pocitů ...

Pirka
26. 12. 2003
Dát tip
... všechno, co uděláš ... víš jak - tak opatrně a hodně štěstí : )

lukas_84
26. 12. 2003
Dát tip
Moc hezky poskládané otázky na které se špatně obpovídá je to smutné trochu děsivé, ale celkově báječné

Andulka
26. 12. 2003
Dát tip
jako pocitovka je to fajn...jinak, napadlo te, ze kdyz si s nim (z litosti, nebo aby si nebyla sama...) tak mozna mines sanci poznat nekoho noveho, kde by laska byla opetovana? Ze kdyz si s nim, ten dotycny nemuze potkat tu, ktera by ho milovala? Ze vlastne pouhym setrvavanim drzis vas oba v kruhu?....to nic, to jen tak neco na zamyselni..:-)

dizzy
26. 12. 2003
Dát tip
ale ja s nim nejsem...nebo aspon ne uzavrena ve zlate klicce jmenem laska...mame volnej vztah...muzem mit i jiny...jsme spolu jen kdyz jsme spolu i fyzicky...asi potrebuju neco jinyho...s nekym jinym...pokud takovou slecnu potka, tak se to proste zrusi...a neni to ni z litosti, ci abych nebyla sama...to nemam zapotrebi...zdycky jsem chtela bejt sama...volnost si cenim nadevse, laska svazuje...ale to cos napsala je logicke a pravdive...diky ti za to...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru