Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zima

04. 01. 2004
0
0
1461
Autor
Avonek

Tohle je moje uplne prvni basnicka, kterou jsem kdy slozil :)

Je večer temná zimní noc
sedím tu vydaný živlům na milost
živlům a duchům společně
však přijďte si pro mne konečně


Nestojím o to, tu žít vydávat se a být
pro tu, co jsem měl mooc rád
já nesnesu bez ní žít dál

 

Byla to ona co laskou mne obdařila
Byla to ta ,která vuli podpořila
Tu vuli na světě žít

Tu vůli pro ní tu byt


maia
13. 01. 2004
Dát tip
Peknucka, naivnucka. :-)

Nee. Buďsi ti to jedno, já jsem nad tím strávilo trochu svého drahocenného času – a poněvadž jsem jím mrhalo a je mi to líto, musím si trošku ulevit.

Avonek
05. 01. 2004
Dát tip
Tak vis co kdyz se ti to nelibi, tak si to nech, me je to jedno :))

To je norámální kravina. Vinkiho rady sotva pomůžou.

Vinki
04. 01. 2004
Dát tip
Tyhle basnicky ve me vyvolavaji vzpominku na ceskou komedii o policajtech, nazev si ted nevybavim, ale pomoci dvou slov z toho filmu by to slo zakoncit - Kudlakova, Kudlakova... :). Ted vazne: pouzivas-li interpunkci, pouzivej ji vsude "mooc" bude pretuk, ze? "já nesnesu bez ní žít dál" - já nesnesu bez ní dál žít" - lepsi, ne? abys dokoncil rym obdarila/podporila - ee, priste hledej jine slova "Tu vůli pro ní tu byt" - byt jsi ji nekupoval, ze ne? zbav se tohoto tematu, nebo na nem jeste zapracuj, asi sam citis, ze to neni zrovna ono, ta basnicka ma jedno, dve svetkla mista, zbytek je moc klisovity zapoj vic fantazii, malujes obraz pomoci slov, tak nam musis ukazat, jak vypada... ne nacrtnout a utect naucis se, cti jine, pis a venuj pozornost tomu, co ti jini kritizuji :)

Avonek
04. 01. 2004
Dát tip
Jsem rad , ze ji mi tohle napsala, ja s tebou souhlasim, tohle je uz vazne stara zalezitost ,asi necele 2 roky. Chtel jsem to napsat tak jak to vzniklo, ne tak jak to muzu predelat. Je mi jasne ze je to klisovite tema, a to je pravda, jenom jsem chtel vystavit , svoje prvni pociny. :) Podivej se treba na moje uplne prvni dilo tady co jsem poslal to uz bylo trosku nekde jinde, ale souhlasim s tebou o tom, ze je to prvotina takze jsou tam zacatecnicke bolesti

Vinki
04. 01. 2004
Dát tip
sleep, co nadelam? Mam s tim nickem dva takove problemy: bud ho pisou jako Vinky, nebo me berou jako zenskou... muzu se pokazde ohradit, nebo usmat - casteji se usmivam. Neni to jedno? Clovekem jsem, lepsi ani horsi tedy nebudu :). Dostanes ukol: muzes vsem na potkani rikat, ze jsem Vinki a nejsem zenska. Diky ;).

Avonek
04. 01. 2004
Dát tip
Tak to se omlouvam :)).,...:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru