Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Naděje světla

02. 01. 2004
1
0
1203
Autor
Sieben

...

Tápal jsem tmou,
a přitom bylo světlo.
Těšil jsme se ze světla,
a přitom byla tma.
Cítil jsme bolest,
a přitom byl šťastný.
Navenek byl veselý,
a duši měl v plamenech
...A pak vysvitlo Slunce...

Sieben
14. 10. 2004
Dát tip
ti díky...aspoň že něčím sem tě potěšil...když se t i ani dílko Stvořil pohoří nelíbilo..noco..dělám co umím..teda vlastně ani neumím:o)))

Petr_Pan
13. 10. 2004
Dát tip
Celý takový průměrně klišovatý, ale závěr se Ti poved - sedne k tomu - fakt jo - líbí :-) ( dík - bál jsem se, že se mi nebude líbit vůbec nic )

Petr_Pan
13. 10. 2004
Dát tip
Dávám Ti za tohle dílko TIP - ŕozhodně si ho zaslouží víc než ostatní :-) TIP

jak je tam dvakrát tma-světlo, ruší to.. co takhle *přemýšlí*......: "Tápal jsem tmou, a přitom bylo světlo. Těšil jsme se ze dne, a přitom byla noc." A jinak se mi to líbí.. "...A pak vysvitlo Slunce..." -hlavně tahle optimistická tečka..a to už je co říct, když mě se líbí něco optmistickýho:)) *smích*

Ciutazza
09. 01. 2004
Dát tip
Jo,tak nějak to znám.Alespoň myslím.Akorát moc neumím být navenek veselá =). To sluníčko nakonec je hrozně pozitivní,to je dobře.

Sieben
09. 01. 2004
Dát tip
no vidíš...to já...i když sme smutnej,...tak se na všechny okolo tlemím...(obcas jak ****)...a sem zvrhlej... a směju se i když nemám:o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru