Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tramway

07. 01. 2004
11
0
3457
Autor
Karel_Letoun

Já pořád chodím !

Chodím a ... !

 

Chodím.

Pořád.

Do školy.

Za holkama.

Do práce.

Na tramvaj.

Na autobus.

Na metro.

Na procházku do parku - tam už jsem ale dlouho nebyl.

Podél řeky.

Do kopce.

Z kopce.

Na rovině.

Nakupovat.

Ježíšmarjá, já se z toho chození snad zblázním !

Ne !

Koupím si auto.

Budu jezdit.

 

P.S.

Ale o tom zase příště.

 


Dejte mě pokoj, nevšímejte si mě a čtěte si něco jiného.

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
ahój, kájiků, kdopak se nám to vrátil

ch_34
13. 02. 2004
Dát tip
já vim, jaká je kritika u jeho prvních děl.... možná, že tam má i něco ode mě... ale to je tak, většina lidí lidí, která mu tam něco psala jím byla před tím nasrána a uražena... hcha, já ti ale rozumim, jen se mi to nelíbí

Seregil
13. 02. 2004
Dát tip
Mno... reb... klub je stále aktivní, jen se dvojkritikáři rozprchli.. Já bych byl pro znovuzrození... Jestli chceš přihlaš se... Jinak.... :-))

ch_34
11. 02. 2004
Dát tip
na to, aby člověk pozvracel Melantrich suchar bejt nemůže, né! nebo jo? za to nemůžu, že šel-teda ten harém, ale jsem tomu zase rád, to je taky fakt ne na učitele, ale na vopilce, co si všim, že do jeho oblíbenýho pajzlu se vesral autobus turistů, prože jen tam je cedule Zimmer frei! Nechápu, že si to přečetlo tolik lidí (teda to chápu, ale že to dostalo tolik tipů.... když je tu tolik lidí, kteří by si to zasloužili víc) no, to je jedno.... jen se mi nelíbí to, že to ještě nikdo nestrhal.... negace musí bejt! to je totiž na Písmáku můj dlouholetý problém, že většinou jsou pod tvorbou kladný kritiky a záporný se pak nepíší, aby si třeba někdo neřek, že to nepochopil... když pak napíšu, že je to třeba sračka, musim se hádat s deseti lidma, že je to můj názor (sranda je, že to skoro nikdy nebyl autor díla, s kterym jsem se hádal) -ovšem to neni myšleno proti tobě... v týhle souvislosti.... to jsem napsal jen, abys věděla, proč jsem napsal, že je to sračka, páč si to myslim a je to můj názor... a vadí mi, že to nenapsal nikdo moc přede mnou... he Semínko, to je fakt, první věc, který jsem si všim, že by to mohl bejt podle jména fajn chlap.... (akorát, že na tenhle odhad nedávám)

Semeno
10. 02. 2004
Dát tip
Tak já nevim. Pardon, autor se bude nejspíš zlobit, ..líbí se mi to jméno. A toť konec. Omlouvám se za svou hloupou kritiku, ..ale s timhle dílem si asi kriticky neporadím.

estonia
06. 02. 2004
Dát tip
darwin by měl radost,dokonce je tam upgrade.auto si koupíš a chodit pěšky nemusíš.dávám ti tip...a co se týče konce-je to jednoduchá záležitost,je jedno,jestli tam ten konec je či ne,takže je to bezpředmětná rozpravka(to,ale neznamená,že má díla nejsou,jen odhaduji,že autorovi trvalo tak pět-deset minut na vymyšlení a zpracování-viz jááááááá

ch_34
05. 02. 2004
Dát tip
teda s váma je sranda asi půjdu blinkat do tichýho pangejtu na Václaváku__ aha, tak nic, zase budu zvracet do výloh... vždycky jsem chtěl poblinkat svýma zvratkama Melantrich a asi budu sám, jak tak koukám
reklama je skvělá věc

Papouchu, hlavně že ty nejsi ubohej.

Miroslawek
12. 01. 2004
Dát tip
setapouch ;o)

Mařka
10. 01. 2004
Dát tip
Dík, konečně jsem se na chvilku zastavila-))*

papouch
10. 01. 2004
Dát tip
ubohá kravina

Elyanne
09. 01. 2004
Dát tip
Vcelku rozomilé.


Rowenna
08. 01. 2004
Dát tip
Rebecco, mám tě ráda, ale ovlivnňovat se nenechám. Tady jsem přišla sama - jestliže předešlé projevy se mi jevily jako hňupské, nehodnotila jsem, tohle mi sedlo. Vůbec nevím, že ses nějakým způsobem do něčeho zamíchala, pokud nějaká causa vůbec existovala. Nějaká lavina. Písmák je do jisté míry spravedlivý. Jseš vůl, chováš se jak vůl, odstatní se k tobě jako k volovi chovají. A naopak. Sorry. Co se týče mě samotné, zastavila jsi prdlajs. Dotýká se mě, že se někdo může domnívat, že nemám svůj rozum.

Rowenna
08. 01. 2004
Dát tip
Ano, tohle beru. Je fakt, že kdyby se to tady nemlelo, asi na něho nekouknu, a nebudu tak příjemně překvapená (vůbec civilností dílka a tím, že něco sděluje). Ale přesto si myslím, že tady jistá spravedlnost na Písmáku existuje. Nikdo nikoho nezastrašil, ale ti, jak říkáš "flusači" prostě nebudou flusat za každou cenu. Třeba jsem naivní. To, že jsi rozesílala nějaká avízka, to mi, promiň, uteklo. :-) Dobrý?

VildaV
08. 01. 2004
Dát tip
Ježiš, to je kravina! :)

Tak to nečti a hleď si svýho.

letuška
08. 01. 2004
Dát tip
těším se na pokračování:-)

já taky nedostal avi ... tohle se mi i líbí *

Litochowitz
07. 01. 2004
Dát tip
...to neni špatný..:))...já zas pořád čumim.....na všechno:)

Dero
07. 01. 2004
Dát tip
Blbůstka ... ;o)

ulita
07. 01. 2004
Dát tip
taky jsem nebyla dlouho v parku.. a to ho mám za rohem. kdybys tam někde vyčaroval pointu tak dobrý..

WiruZ
07. 01. 2004
Dát tip
hmmm....super....

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
Fajnový.... výkřiky + konstatování = fajn joudovinka... :*)

Rowenna
07. 01. 2004
Dát tip
Jo, to se mi líbí. Je to takové hravé. :-)

Sunflower
07. 01. 2004
Dát tip
jejda:-)to je srandovní!***

laputan
07. 01. 2004
Dát tip
.....no tak nějak....no! Nápad ale dobrý. Až koupíš auto tak zas o tom napiš

snoof
07. 01. 2004
Dát tip
sranda....až budeš jezdit, jeď třeba někam s Gottem...T*

No samozřejmě, Karel Letoun - génius, který chrlí slova pálivá. Tip + avi.

To je dost ubohý.

Wemi
07. 01. 2004
Dát tip
to je vyborny... zivotni pravdy, vsichni hledaj smysl v silene slozitejch vecech... pritom je vsechno tak strasne jednoduchy, coz?

To bychom nemuseli vubec psat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru