Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

???

07. 01. 2004
8
0
3059
Autor
Lolita´s

 

Proč tu není nikdo,

kdo mě vezme za ruku a utře slzy.

Kdo mě k sobě přitiskne,

a řekne : " taky mě to mrzí "

 

Někdo,

kdo mě po mých vlasech pohladí.

Někdo,

kdo mi se vším poradí.

 

Někdo,

kdo pofouká mi místečka bolavé.

Někdo,

kdo zaplní mé srdce děravé.

 

Někdo,

kdo je semnou stále rád a všude.

Někdo,

komu nevadí co dělám,

jak žiji-Vždyť jsme jenom lidé.

 

Někdo,

kdo by o mě stál.

Někdo,

kdo by mě miloval.


3/5+T k obsahu nemohu nic dodat...po literární stránce hodně slabší, ale to asi u těchhle básní nelze brát

Duhovka
12. 01. 2004
Dát tip
Dyt mas preci me!! tak nesmutni,Berusko mje........

Ciutazza
11. 01. 2004
Dát tip
No,mě se líbí básnička,moc-tip. Ale já naopak nevím k čemu je vztah,když počítám s tím,že skončí.Nebo prostě si řeknu,že přijde někdo jiný,tak to ukončím...ale to je jen můj názor.

815_0
10. 01. 2004
Dát tip
"Kdo pofouká místečka bolavÁ" - smysl básně by měl být důležitější, než rým, který se dá určitě přepracovat ;-) Poznámka Twardowskiho by si zasloužila TIP ! :-) Lilitko - teď si představ, že bys to dala dohromady s romantikem, jako jsem já a po ňákym čase by ses rozhodla, že toho máš dost, žes potkala borce, kterej je neokoukanej, tak čau, protože - "přece jsem si nemohl myslet, že je všechno dané" - Tvé vyjádření se je mírně v rosporu s obsahem dílka. Kdyby po něčem takovém netoužili asi všichni, upozornil bych Tě na to, že je to sobecké - ale - to si jakožto rozumná bytost určitě uvědomuješ - jen doufám, že z toho nemáš takový depky jako já ;-) Začal bych do textu šťourat co se týče sociálních anomálií, které se tady vyskytují, nebo do chybek, ale - nemyslím, že je to nutné...:-)

3/5 smutné...ze života

Lolita´s
08. 01. 2004
Dát tip
Já žiju srdcem a zapomínám myslet.Proto nemůžu slíbit věrnost,ani věčnou lásku,ani že se nebudu hádat,ale k čemu by byl vztah,kdyby všechno bylo předem dané?!

Seregil
08. 01. 2004
Dát tip
Lolita´s.. nebylo by to k ničem... láska je složitá záležitost v lidském srdci...

Elyn
08. 01. 2004
Dát tip
Já mluvila o básničce, jak žiješ, je tvá věc, díftko..;) Jinak máš pravdu, nebylo by to k ničemu a bylo by to nudné...asi..;)

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
Velmi pěkné.... jen poslední sloku bych se nebál vynechat... jinak... pěkné....

Rufus
07. 01. 2004
Dát tip
je to ze života, až zamrazí... lépe bych to sám nedokázal formulovat... ani nevíš jak s tebou sdílím a cítím... Bohužel takových situací je v životě mnoho. A i ve chvílích, kdy si myslí člověk, že už se to nestane... ***

Dash_707
07. 01. 2004
Dát tip
Fajn :o)

Sieben
07. 01. 2004
Dát tip
k té poslední sloce...místo posledního mě..bych dal mne..aby se to mě neopakovalo..a taky to pak lép vyzní- teda aspon mě:o). a k té předposlední...je tam moc slovíček..ael nenapadá mě jak to upravit:o) Jinak je to fakt pěkný...*

adrift
07. 01. 2004
Dát tip
já bych vynechal jenom poslední dva řádky. zdá se mi zbytečné dodávat aby tě někdo miloval. nechal tu báseň jenom to tak jemně naznačovat. jinak je to na (T)

Tak abys nečekala věčně. Hezky.

Jeheheman
07. 01. 2004
Dát tip
A co teda vlastně děláš? (večer:)))

Za věty typu "kdo mě po mých vlasech pohladí" bys zasloužila jednu za ucho. Copak tě neučili česky ? "místečka bolavé" je taky drsný. Třeba tě někdo začne milovat, když vypiluješ mateřštinu.

Elyn
07. 01. 2004
Dát tip
hezky ufňukané a Pišta má pravdu... trpím, když tohle čtu... Nesmutni... on bude ;)

Twardowski
07. 01. 2004
Dát tip
loli: tohle říkají všecky holky... chtějí velkou lásku, zůstanou s člověkem, milují ho, vznikne partnerství a to po xletech zničí, protože se během týdne zamilují do někoho jiného.. breč, protože jednou za tebe bude hoodně brečet někdo jiný.

park
07. 01. 2004
Dát tip
Twardowski - to znamená tvrďák? Ne, že bys neměl díl pravdy, ale každý má, co si udělá, jak to stojí v jisté písni. A to i ti nebozí egoušci opuštění, znuděnými nanynkami......přeji hezký večer!

Twardowski
07. 01. 2004
Dát tip
To je výmluva a nic než výmluva. Stejně jako svobodná vůle. Kyždý se musí vyrovnat s tím, co se stane.

Moc se mi to líbí. Prostě tip :) ( je to takové milé. )

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru