Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blues za mou duši

30. 07. 2000
1
0
660
Autor
zelkar

Převedlas mě přes hranici do jiného světa. Učilas mě se v něm vyznat. Najít si v něm cestu. Mé tělo ale zůstalo, kde bylo. Žije si samo svůj původní život. Musí. Aby nikdo nic nepoznal. Jen má duše je už někde jinde. Tam je teď její místo a nemůže se vrátit zpět. Všechno ostatní je jen setrvačný chod jejího bývalého světa. Má duše byla pořád s tebou. Ve slunečných dnech i v tmavých bezesných nocích. Ale teď už tu se mnou nejsi. Zůstal jsem tu sám. Zase bloudím. Narážím jen na tvé stopy. Jsou jako hluboké šlápoty v písku naplněné deštěm. Ve tvých starých stopách stála voda lahodná a sladká. Ale déšť staré stopy zničil. Zbývá už jen těch pár posledních. Voda z nich chutná slaně po slzách a bolesti. Piju z nich trpké doušky. Piju trpké doušky, abych na tě zapomněl.
Saxanka
03. 08. 2000
Dát tip
Já nechci zapomínat.... Možná ani nevíš jak jsi se mi tímhle strefil přímo do srdce ,ani já sama to vlastně pořádně nevím... Prosím nezapomínej

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru