Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na diskotéce

11. 01. 2004
2
0
2027

Byl jsem na diskotéce a tohle se mi přihodilo!

Jen tak sedím se sluchátky na uších a přemýšlím co se vlastně v tu osudnou noc událo. Co za neštěstí se mohlo stát? Ale pěkně popořadě. V sobotu jsem  s mými kamarády navštívil , po dlouhé době, jednu z místních diskoték. Ze začátku jsme se skvěle bavili, DJ hrál dle našeho gusta, no prostě paráda. Z ničeho nic přiběhl jeden z mých kamarádů a povídá:"Někdo chce na nás spáchat nějaké zlo, ale zatím nevím kdo." V první chvíli jsme se zarazili, kdo si na nás může troufnout. Někteří z nás neskrývali svou radost, byli prostě nadšení z toho co se bude dít dále. I mě stoupla hladina adrenalinu a začínal jsem se cítit jako král v obklopení statných rytířů. Za nedlouho po krátké mírové konferenci bylo nebezpečí útoku zažehnáno a já si vskutku oddechl. Už jsme byli na odchodu, když jsme spatřili jak Racek telefonuje. V první chvíli jsem byl v rozpacích, co je? "Roman je na tom velmi špatně, musí okamžitě do nemocnice" rozrušeně odpověděl. Popojdu o pár kroků dopředu a vidím, jak se v dáli vytáčí sanita. Racek nám vše dopodrobna vysvětlil a nám nezůstalo nic jiného něž doufat, že z Romanem to nebude tak vážné. Po konci dlouhé a bouřlivé debaty, na toto téma, jsme se odebrali každý svým směrem. Druhý den jsme Romanovi volali na mobil a ten nás ujistil, že je v pohodě. Doteď nevím co s Romanem bylo, jelikož jsem ho od té doby neviděl.
johanne
20. 01. 2004
Dát tip
:? má to podobný ambice jako záhadný příběhy na stranách pochyb(e)ných časopisů...

maia
12. 01. 2004
Dát tip
;-) * chces byt v poulicnom klube?

2/5 tentokrát slabota

Empty
11. 01. 2004
Dát tip
Nerad to píši, ale tohle je vskutku velmi nudné a nezajímavé. Ale zkoušej to dál...

Nějak jsi nám zkrotnul, Komrc. Byl's na léčení nebo co? A jsi to vůbec ty? Na druhou stranu, tohle je dobrý: povídá:"Někdo chce na nás spáchat nějaké zlo, ale zatím nevím kdo." V první chvíli jsme se zarazili, kdo si na nás může troufnout. Někteří z nás neskrývali svou radost, byli prostě nadšení z toho co se bude dít dále škoda, že z toho dál nic nevzešlo.

romale
11. 01. 2004
Dát tip
Přesně tak, na léčení v sudu plném slivovice.

nic moc

Pivicko
11. 01. 2004
Dát tip
Spíš nic, než moc. To by napsal žáček ve třetí třídě a ještě by mu to paní učitelka nepochválila.

WiruZ
11. 01. 2004
Dát tip
ale no tak komrc to uz tady jednou bylo....napis neco noveho a neotreleho.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru