Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

***

16. 01. 2004
0
0
2895
Autor
la_bete

Spíše legrácka než cokoliv jiného...

Probodnuté milenky

v odpadcích leží,

pod nohama křupe sníh,

sněží a sněží.

 

Krvavé vločky po tváři

v čůrcích mi kanou,

stojím na zastávce

a dívám se stranou...


aramis
26. 02. 2004
Dát tip
ja sa hadat nebudem... mile :)

Elyn - hele prcku, zdrž se unáhleností. Není radno potápět nový nick jen proto, že nemá minulost. Směj se a těš se.

Elyn
04. 02. 2004
Dát tip
navzdory a ty si přečti celou debatu a pak rejpej, ju?:))

navzdory: když můžeš prohásit, že je to není dobře napsaný, proč bych nemohl prohlásit, že to není dobře přečtený? a o ničem osobnim s tebou nic nevim :) chrobák: že děkuju :) la: vím, že máš lepší věci; ale tohle opravdu není až taková blbůstka.. hezkej den :)

avi

Je zajímavé, že ty nejvážnější diskuse se vedou nad těmi nejzbytečnějšími díly. Budu rád, když mě vyvedeš z omylu a dílo obhájíš. Jen do toho, ať nemlátíme prázdnou slámu. Já jsem své řekl a dalším čtením se nic nezměnilo.

tohle není vážná diskuse.. a krom toho: proti gustu žádný dišputát :)

To je právě to, co se mi nelíbí. Když napadáš kritiku, tak pro to, co tvrdí k dílu. Tím pádem bys ji měl být schopen vyvrátit zase ve vztahu k dílu. Nezlob se na mě, ale nejsme tu, abychom se předháněli v obecnostech.

a já nebudu argumentovat pro dílo, když proti nebylo řečený nic opravdu věcnýho :) a pak: já opravdu tuhle diskusi neberu vážně :)

Elyn
03. 02. 2004
Dát tip
není to až taková legrácka, i když konec jakože k tomu svádí, ale vlastně ne..;) Za název bych se přimlouvala... taky jinak - no, tleskám P_P a chroust... nedá se svítit, vidím to stejně :)

la_bete
03. 02. 2004
Dát tip
nenapadlo by me ze se kvuli takovy blbine pohadate, proste jsem sla domu a tohle me napadlo to je vse, nic vic nic min.

la_bete
03. 02. 2004
Dát tip
nenapadlo by me ze se kvuli takovy blbine pohadate, proste jsem sla domu a tohle me napadlo to je vse, nic vic nic min.

Elyn
03. 02. 2004
Dát tip
no, hlavně, že jsi přežila..;))

navzdory: ovšem, že ne. la: tu legrácku si dej pryč, naroubuj název a bude to hezká a plnohodnotná momentka. a bude se líbit :)

Pán_pupenů - zastávám názor, že dílo, aby bylo co k čemu, musí a) být o něčem smysluplném nebo b) být napsáno tak, aby s čtenářem text zamával, i když bude obsahově prázdný Všechny ostatní možnosti dávají čtenost 19 (v této chvíli), tipovanost nula. Víme?

navzdory: už jsi otočil, všiml sis ?) bod b) jsi popíral.. a vypovídací hodnota písmáckých reakcí není vypovídací hodnota o díle, to už bys za tu dobu zde mohl pochopit (takže i tvoje i moje názory jsou v kontextu všehomíra - irelevantní :)

Pane, sledujte taky trochu kontext. Má druhá kritika se vztahuje stále k tomuto konkrétnímu dílu. Jelikož není psáno zajímavým stylem, mělo by obsahovat myšlenku, a tedy o něčem být. Jinak bych byl rád, kdyby ses něsnižoval k osobním prohlášením a souzení mého úsudku, či chápání.

la_bete
17. 01. 2004
Dát tip
O ničem. Je to snad nutné?

Ovšem, že ano.

Fou_
16. 01. 2004
Dát tip
Milé :)

O čem že to je?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru