Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pod hroší kůží

02. 08. 2000
2
0
2032
Autor
Bodlak

Jela jsem vedlejší vesnicí. Káceli strom. Obrovského stařičkého mohykána. Zvláštní pocit.Chtělo se mi plakat.... styděla jsem se za slzy...stydím se za sebe.

Pod hroší kůží V němém výkřiku za vůně šeříku padá právě. Stařičký mohykán! Hustá a bohatá koruna košatá spěchá k trávě. Pilami polykán! Umřelo něco i v nás. Po zádech běhá mi mráz, ve mně zní melodie. Tichá a sametová! V ní v naději odvěké touha být člověkem s trochou té nostalgie zaznívá zas a znova!
Mahoney
05. 08. 2000
Dát tip
Bodlinko, on se do Tebe tak pustil protože to máš v aréně - a tam se kritizuje nemilosrdně... od toho tu ostatně aréna je, kdo chce pořádnou kritiku dostane ji a ví kde má zlepšovat, teda až na to že aréna nefunguje... nu a když holt někdo píše kritiku aniž by si dílko pořádně přečetl... nu a pokud jde o můj názor: trošku jsem se zadrhl u verše "Umřelo něco i v nás", jinak báseň nemá chybu, čili "líbí, moc" PS dostal mě šeřík, ale to je taková moje soukromá vzpomínka...

Kangi
04. 08. 2000
Dát tip
je to více o kráse s mrazením v zádech a slzách v očích, než že by se to dalo nazvat básní

Bodlak
04. 08. 2000
Dát tip
Kangi: Takže mi doporučuješ zahodit pero? Vyhodit z Písmáka? Nehodí se to sem? Není to báseň...hmmmm...co to tedy je? Nějak Ti nerozumím.

Jákob
03. 08. 2000
Dát tip
Jo moc dobrý to se mi líbí a ťalo ... Nestyď se nemáš za co

Merle
03. 08. 2000
Dát tip
opravdu téměř dokonalá.... tip je jistý

Lee
03. 08. 2000
Dát tip
Tak tohle típnu ! Prostě musím...

Bibša
03. 08. 2000
Dát tip
Hezká básnička. Obdivuji, jak jsi při jasném citovém zážitku nastřádala svůj názor do tak skvělé, téměř dokonalé formy. Muselo to dát práci. Druhá názorová část mi připadne o pohlavek lepší než ta první, která nám říká co se děje. Líbí!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru