Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Realita o me

25. 01. 2004
1
0
917
Autor
Avonek

Tak tohle dilo vzniklo , vysledkem toho co jsem zazil, melo by to mozna vypovidat take o tom co citim a hlavne to co me trapi Pro odpurce NEdiakritiky, omlouvam se ale pisi to z hlavy a dulezita je myslenka ne ?

Je vecer, a prislo to znovu, samota , samota uprostred duse, a clovek citi, ze potrebuje mezi lidi.
Nikdo se neozyva, kazdy ma svuj svet, toho sveho pritele pritelkyni, ale ja jsem jim navic.
Ani se nedivim , protoze je to tak, nemuzu se jim nejak vnucovat.
Co zustalo, par lidi co me potrebuji, ale nevazi si moji duse, ale pouze schopnosti a tim co jim muzu dat.
Tedy jdu a resim, co bych jineho mohl delat.

Najednou je konec, opet oni odchazi a ja jsem sam.

Jdu tedy do spolecnosti ale je to tam porad to same, ten pocit prebytecnosti, pocit bytosti ktera je jim navic.

Muzu snit, ale stejne ten strach z me osoby z nich citim, "co tu ta nula dela" jako bych je slysel znovu a znovu, pocit je slale stejny. SAMOTA a temno.

Ja chci zit, byt, ale bez zachytneho bodu, jsem pouze cerna tecka na mape zivota, proste bezvyznamy element, ktery stoji mozna za to jenom ho vyuzit.

Nechci psat ale uz musim protoze tohle drzet v sobe vazne nema smysl, at ostatni poznaji, jak jejich bezohlednost dokaze ublizit.

Jdu tedy dal a jsem zase sam, vidim spoustu lidi, kteri se bavi, vsichni jsou hezouni a uhlazeni hadi, toci se kolem svoje koristi ziskavaji snadno a hladce.

Jak tedy z tohoto ven ? Odpoved je jednoducha , zacit si verit. Na prvni pohled by to nikdo do me nerekl, je to jenom obycejny kluk, ktery nevypada ze by ho mohl neco takoveho trapit, ale opak je pravdou.

Dokazu poradit a vyresit, ale existuje pouze jedna osoba , ktera moje rady neslysi a to jsem ja sam.

Pridam si jako bludny holandan uprostred nekonecneho more zivota, stale bloudi a hleda ten vysneny pristav kde muze konecne zakotvit.

Misto toho porad stale podnika nove a nove cesty bez dalsiho urceni a kazda cesta ho stoji vice a vice sil.

Mozna muze nekdo namitat, proc to tady vubec pisi,ale chci aby lide vedeli co se jim povedlo.
To co dokazali svoji sobeckosti a chovanim.

Az jednou budu hajzl, budu ten co bude skodit, tak potom budu kral, budu mit vsechno, ale tedka ne

Nedokazu byt takovy, kdyz je clovek hodny , tak musi trpet,je to videt napovrch ze ta bezvyznamna nula je dobra tak jako rohozka na cisteni problem.

Jsem vsem vrba ktera nasloucha a pomalu usycha

Jaro je v nedohlednu a i kdyz chci tak to nedokazu urychlit.

Chtel jsem Vam vsem podekovat, za to co delat, verim ze to ma svuj smysl ale ten mi zrejme unika.

Jednou jsem slysel text pisne kde se zpivalo.

Malo kdo vi jake je to primitivem byt,

A to je mozna to moje prokleti, ta moc si uvedomit situaci a lide kolem sebe.

Pro ty co se mozna rozhodnou reagovat na tohle dilo, tak prosim rekne te mi jak z toho ven.

Vim ze zivot a vsechno je tak, ja si clovek zaslouzi a take jak si zaridi.

Asi jsem spatny reziser filmu zivota, a bude ze me snimek, ktery se bude promitat na festivalech jako odsrasujici priklad a ne komerni trhak.

Mozna je to vazne muj udela a celou dobu cekam na to ze si to jednou uvedomim



johanne
07. 02. 2004
Dát tip
tyhle pocity celkem důvěrně znám, ale už jsou tak rok dva za mnou... a doufám, že do stejnýho stavu už nespadnu... s tou sebedůvěrou's to trefil, každej to asi podvědomě tuší, ale je to pekelně těžký, seberealizovat se, zvlášť když kolem jsou lidí, co ti házej klacky pod nohy... na nějakým billboardu jsem pak viděla napsaný "kdo jiný by vám měl věřit, když sami v sebe nevěříte?" vím, reklamy jsou většinou stupidní... každej prostě musí začít od sebe. zní to jak sice jak klišé, ale vím docela dobře, o čem mluvím... :')

zzz1958
27. 01. 2004
Dát tip
ach jo, ta depka, najít sebe? podívat se na svá křídla na dlani a hleĎ letět, hned, teď (nebo na holou, vážně) když hledáš pevný bod, opatrně do hlavy se neuhoď a nebo, ta bolest vlastně příde vhod

Avonek
26. 01. 2004
Dát tip
Nevim jestli jsi holka a nebo kluk,ale ver ze jestli jsi tohle vazne zazila tak to neni nic prijemneho ..to vlastni uvedomeni, no uvidime ..ale cestu jsem uz nasel, jak z toho konecne normalne ven

Avonek
26. 01. 2004
Dát tip
Presne tak radeji chci slyset nazor lidi nez , nejaky fiktivni pocet typu, ktere si muzu klidne naklikat sam :), mam rad kdyz mi nekdo rekne svuj nazar na vec

Karabekian
25. 01. 2004
Dát tip
Když čtu tyto řádky, tak mám pocit, že čtu knihu svého života...moc dobře tohle znám... tuto prázdnotu, tmu, ticho, bezcennost.... ještě nedávno jsem si vsugerovávala, že už jsem se z toho dostala, ale jsem v tom zase...mohli bychom si podat ruce..

Tragicus
25. 01. 2004
Dát tip
Bravo! Jednou mne napadlo: pomaham vsem, jen sobe nedokazi pomoci... za podobnou myslenku, ale nejen za ni, mas to, proc tady kazdy dava sva dila... kazdy mozna ne... ja tedy ne... zajima mne spis kritika, nez pocet tipu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru