Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Padá hvězda

04. 08. 2000
0
0
1033
Autor
Beren

Hvězda padá, září, v měsíčním svitu kapky vody tajemně se tváří. Hvězda vzduchem sviští, Kapka vody se v té záři blyští. Jako stříbrná perla na vějíři, stéká kapka po talíři. Dolů padá, vzduchem jako hvězda sviští, na prchlivou vteřinu se kapka blyští. Cítí se hvězdou padající, v kaluži vody se ztrácející.
Sarken
15. 08. 2000
Dát tip
Elbeleth Lúthien obsah je nádherný formální připomínky mi vybral Mahoney

Saxanka
05. 08. 2000
Dát tip
Nechejte Padat Hvězdičky dejte jim Svobodu Jsou to moje sestry...:o)

Mahoney
05. 08. 2000
Dát tip
aréno aréno... hodně mi nesedí rytmus - delší verše by to asi chtělo rozsekat na menší kousky, místy přidat vycpávky (6. verš), místy ubrat (4. verš), v posledním verši (asi) přebývá slabika opakování rýmu sviští-blyští mi přijde příliš brzy, na mě působí rušivě PS ale že už je to dlouho co jsem naposledy četl Tolkiena, nějak se mi Beren vůbec nevybavuje :-(

Cid
04. 08. 2000
Dát tip
Mě nejde do hlavy, kde se tam tak rychle vzal talíř. Je to docela milá hříčka slov, určitě mě to nerozčililo, Ty nejslavnější z lidí prvního věku. Pozdravuj Luthien.

Beren
04. 08. 2000
Dát tip
Nepřemýšlej kde se tam vzal, prostě tam je !:o)) El Cide !:o) A Lúthien budu pozdravovat !:o)))

Arri
04. 08. 2000
Dát tip
Hvězda padá, sviští...BUM! Bojím se, že mně spadne na hlavu....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru