Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A zase ty šneci:))

27. 01. 2004
7
1
2580
Autor
_kxk

Moje oblíbený téma:) Inspirejšn během biologie:))

Zdál se mi sen o mě- o malém šnekovi....

Lezl jsem po zemi a vystavoval svůj skromný domeček na sluníčko, když v tom co neslyším? Kroky! Přibližující se stále blíž a blíž ke mě... Co můžu dělat? Jak mám sebe zachránit? Pomóc! Schovám se do ulity a plný strachu vyčkávám... Kroky už jsou málem u mě... Blízko, blizoučko... A najednou KŘUP!  Nic necítím, nic neslyším! Co se stalo? Někdo mě prachsprostě rozšlápnul! Pomalu stoupám do šnečího nebe, kde mi snad nikdo vnucovat tvaroh na parůžky nebude. Jakmile spatřím prvního anděla, začnu mu vykládat jak je ten svět nespravedlivý, a jak nás lidé hubí. Vždyť vymřeme....

Když v tom mě probudí kroky. Blížily se blíž a blíž až byly pomalu u mě. A najednou KŘUP! Nic jsem necítil, nic neslyšel. Co se se mnou stalo?


1 názor

slivaka
11. 09. 2010
Dát tip
..líbí:)*t.

Sid
24. 05. 2004
Dát tip
Júúú o_O . Moc pěkný. IMHO existuje ještě horší věc - dostat se do rukou biologáře ;o).

ondrech
22. 02. 2004
Dát tip
Hej dobrý. Máš mýho típka. Píšeš úplně pohodářsky, což se líbí více lidem, než jen mě. Když já něco napíšu, tak se ti největší kritici sejdou a začnou nacházet ty největší chyby v mých dílkách... Ne, to asi fakt nepíšu nejlíp. Každopádně se mi tvoje dílka líbí.

Rýmař
12. 02. 2004
Dát tip
Ozvalo se křup a na podrážce flek, je to ale odpor, jak ten šneček tek. Zajímavý dílko, takže tipík a bacha, ať nám z té Bio neprolítneš, když si budeš takhle pořád psát o šnecích :-) Čauky

_kxk
07. 02. 2004
Dát tip
gASK: Je tady kategorie horor?:)))

gASK
07. 02. 2004
Dát tip
Nevím:) Ale myslím, že není...tak to dej do názvu;)

gASK
06. 02. 2004
Dát tip
Biologie, biologie....safra, to byly asi ty debatní kroužky na střední škole, do kterých nám pravidelně vstupoval bezhlavý kostlivec od tabule (jmenoval se, tuším, Josef a hlavu měl strategicky na poličce v zadní části třídy;) hlasem naší profesorky... Jinak dílko je to pěkné:) A KŘUP myslím otřese s každým čtenářem...vždyť on je to skoro horor!:) *tip

_kxk
28. 01. 2004
Dát tip
kastel: A dá se tím nasytit?:))

Kastel
28. 01. 2004
Dát tip
jasně, ale chce to hodně pečiva :o)

Poetík
27. 01. 2004
Dát tip
Che, che, chéééé...to je dobrý, fakt!!! Ale teď vážně...myslím, že neni odpornější zvuk, než: "KŘUP".....rozšlápnutej šnek!

Pivicko
27. 01. 2004
Dát tip
Jojoooooo líbí :-))))) Já si zase při Bio čmáral do kroužkáče až mi tam vznikl takovej velkej obraz plnej kytiček a různejch potvor..... jojo každej máme svý. A víš co? Já ti dam tip :-)))

Kastel
27. 01. 2004
Dát tip
jo, taky můžem bejt jen šneci a jednou uslyšet třeba křup - T ...jinak se mi o nich taky už zdálo - když jsem jich asi třicet najednou zbaštil (fakt jsou dobrý:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru