Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co odvál čas?

05. 08. 2000
0
0
1462
Autor
aluj

Už dost staré - naštěstí :-)

Srdce mé je smutkem vyčerpáno rozum selhává mi zas a zas jakoby všechno jen se zdálo nebo to dávno odvál čas. čas odvál lásku a šťastný smích jen vzpomínky tu zůstávají zanechávají smutek na srdcích a rozum tíhou zamlžují jen slzy kanou na polštář, který tě hladil po vlasech přesto už nikdy nepřiznáš, že po mé lásce ptala ses A srdce mé je smutkem vyčerpáno mdlý rozum selhává mi zas a zas zřejmě všechno jen se zdálo nebylo nic, co mohl odvát čas.
Sarken
15. 08. 2000
Dát tip
pokud jde o formu, rýmy se ti moc nepovedly, buď bych na nich ještě zapracovala, nebo to nechala zcela nerýmované k obsahu: doufám, že ten smutek je už jen vypomínkou, která už nebolí

Lyryk
06. 08. 2000
Dát tip
Pokud je srdce smutkem vyčerpáno, nezbývá mu již nic jiného než se začít radovat, ale vzpomínka je to pěkná, rytmicky uhlazená, jenom rýmy se mi zdají být matné. Spíš mi připomínají inklinaci k asonanci..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru