Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dar

02. 02. 2004
0
0
769
Autor
Tulipana

jen tak krátce

Ač venku je tma a blýská se,

na cestu světlo jim svítí,

vždyť láska všem přidá na kráse

a dá lidem šťastné žití.


Tulipana
25. 05. 2004
Dát tip
Dekuju Petře za rozbor a názor, možná mi pomůže při dalším psaní. Když něco píšu, tak píšu, co mě napadá a nepřemýšlím, jak to napsat jinak a co se tam hodí a co ne.

Petr_Pan
15. 05. 2004
Dát tip
Pro úvod - zvolil bych spíše kategorii "Miniatura" Ač venku je tma a blýská se, - nevím - přijde mi to jako dva mírně odlišné obrazy a vyvolávat rozpaky hned v prvním verši - nevím nevím :-) na cestu světlo jim svítí, - no - to asi navazuje na první verš, takže nic proti - jen - světlo/tma - z toho originalita zrovna nesrší... vždyť láska všem přidá na kráse - to vždyť mi tam vyloženě vadí - začínala's příběh a najednou takový kopanec někam do konstatování - nelíbí a dá lidem šťastné žití. - dost sporné a časově relativní :-) Je to milé, ale ani tak příliš nelíbí :-)

Nugetka
04. 02. 2004
Dát tip
jojo... tak se mi zdá, že končí podzimní a zimní depky a začíná k nám proudit JARO... Ne, ještě ne... Láska kvete (asi) pořád! :o) Rozhodně je to hezký, protože je to od srdce.

Tulipana
03. 02. 2004
Dát tip
Čekala jsem, že to někoho napadne. Mě též. Ale asi záleží, jak se to bere.

Noe1
02. 02. 2004
Dát tip
a nebo taky ne --- přeji hodně (nedanajských) darů :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru