Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

domácí mazlíček

07. 02. 2004
1
0
1229
Autor
jeskyňka

Asi vám vrtá hlavou proč zrovna domácí mazlíček. Po dlouhém a vrtochavém hledání pejsků a kočiček které by vyhovovali mým představám jsem ho konečně našla.. a není jen tak ledajaký...

 

Je užasný...

dlouho jsem ho hledala, až jsem našla... vyhovuje mi uplně ve všem...

I  mé "jeskyňce". Dovede se přizpůsobit mé chodbičce, která není zrovna nejmenší, je tak úzká a dlouhá.. Občas je v ní dost horko a dost často i vlhko.Nejhorší ale je, že je tak užasně měkký a přizpůsobivý.. skoro vubec se o něj nemusím starat. Jen občas ho trochu umyju..

Občas se svými přítelkyněmi vtipkujeme o našich domácích mazlíčcích a předháníme se která ho má lepší.. Já myslím že muj je nenahraditelný.Je prostě originální ve všech směrech.. Má správnou velikost a tvar..

Ale hlavní je že se semnou vždy bez řečí pomazlí a oba se rozplíváme v naší společné extázi.. máme jeden druhého...


Vihar
09. 11. 2005
Dát tip
Hřebeček kouká, poulí očka, čenichá, větří a ... a ... no radši nic :-)

sidonia
30. 09. 2004
Dát tip
souhlas s anonymen80

Tristessa
11. 07. 2004
Dát tip
My chlapi máme také své domácí mazlíčky - plně nám vyhovují, radši je máme tvrdé, moc se o ně také nemusíme starat - jen jim dát denně nažrat, prošmejdit nějakou tu jeskyňku a umejt je - nikdy o nich nevtipkujeme, také jsou pro nás nenahraditelní - taky se s námi bez řečí pomazlí a my s nimi - máme jeden druhého. A velmi rádi se s nimi podělíme s opačným pohlavím... Takže jako umění nic vyjímečného a jako zpověď nic překvapivého...

Noe1
13. 03. 2004
Dát tip
:)))))

jeskyňka
29. 02. 2004
Dát tip
ano miláčkové poznali jste to.. ted víte po čem dooopravdy toužím

já ti rozumím jeskyňko

Aristopulos
28. 02. 2004
Dát tip
jeskyňka: my se známe???:-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru