Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

"hack" pismaka

07. 02. 2004
2
0
1426
Autor
lahrasa2

mame utery, a jde to stale...

omlouvám se

za "hack" pismaka, konkretne za prolog k lyrikovu auditku.
bohuzel heslo k lahrasovi jsem zapomnel, tak nevim zda lyrik psal i me, nicmene me muj velmi dobry pritel informoval o tom ze po me jdou a pokud se neomluvim za hack, ma na krku zalobu.

za co se omlouvat nechci je obsah onoho inkriminovaneho prologu, neb z lyrika opravdu srandu mam a asi v tom nejsem sam. tisice mladych jsou na tom zrovna tak, nezbyva nez cekat jenom na zazrak :-)

technicke pozadi: staci otevrit upravu dila v jinem okne a do URL napsat misto cisla dila sveho cislo dila ktere chcete upravit, a pak je jiz jedno zda jste ci nejste jeho autorem - myslim ze tahle bota by se zalepit mohla :-)

tak, povinnostem bylo ucineno za dost, schvalne kdo to odnese tentokrat :-) ja zas letim.

PS lyriku, nick lahrasa (i lahrasa2) prosim smaz, neb hesla si od nich nepamatuju :-) (a ani to nemam moc v umyslu si je pamatovat abych pravdu rekl :-)

mejte se radi, deti, a moc strejdu nezlobte, vite jak to s vama ma tezky.

josef, taky homeless :-) ale psanej anglicky

mirek
14. 02. 2004
Dát tip
Dotek, dík za avízo, ale dostal jsem se k němu až teď, díkybohu, že je to opraveno... Vio...ten Dotekův trochu rozhořčený tón docela chápu, ona to byla hodně velká díra (hack se tomu nedá říkat, to má taky pravdu), v podstatě si kdokoli mohl dělat co chtěl s jakýmkoli dílem na Písmáku. Je to jako bys rozdával na potkání svoje heslo a věřil tomu, že jej nikdo nezneužije. Bezpečnost v podstatě nulová a mezi těmi tisíci registrovanými autory se nějaká svině, která by to zneužila, vždycky najde. Dotek se do nikoho nenavážel, jen důrazněji upozorňoval, že by se to mělo co nejrychleji opravit, riziko zneužití bylo obrovské. Každopádně díky správci za ten fix!

tloudev
13. 02. 2004
Dát tip
vio: mas zajimave reseni security.. tebe bych chtel jako spravce site potazmo serveru.

Vio
13. 02. 2004
Dát tip
tloudev, já nenabízím řešení... já pouze nechápu váš útočný tón... je neopodstatněný.

tloudev
13. 02. 2004
Dát tip
ber to jako natalk aby se s tim vubec neco delalo. utocny ton zacal uz od spravce serveru tim ze mi zacal vyhrozovat zalobou (ackoli autor onoho "hacku" je nekdo trochu jinej).. nenabizis reseni, tak sklapni krovky a dej si kitkat. az neco vymyslis, muzeme pokracovat v debate. howgh.

tloudev
13. 02. 2004
Dát tip
aaaa, koukam ze uz je to opraveno. slava! delame dekujeme.

Vio
13. 02. 2004
Dát tip
Rebecco, po kolikáté je potřeba opakovat, že sdružení nikdy Písmáka nefinancovalo? Jestli si myslíš, že chceš přispět penězi, domluv se s Lyrykem. tloudev, mám držet hubu? A proč? Zakážeš mi to? Už se bojím...

Dotek
13. 02. 2004
Dát tip
Jé..., no konečně, opravdu je to opraveno, to jsem si oddychl. Dík!!! ***/*****t

Vio
12. 02. 2004
Dát tip
Pánové, a myslíte si, že za všechny současné chyby systému může nynější správce? Ta chyba už je tam roky. Kromě toho víte prd o tom, jestli se fláká nebo ne. Někdy nejde všechno hned. A jestli někdo zaslouží odsouzení, tak je to právě ten "prevít", který toho zneužije, protože rozumný člověk to prostě neudělá.

Vio
11. 02. 2004
Dát tip
Dotek, k čemu ten rozhořčený tón? Vzhledem k tomu, že za užívání Písmáka neplatíš ani korunu a stará se o něj pouze jeden člověk, slušelo by se mít víc pokory a shovívavosti. Ani při dobré vůli jeden člověk nemůže stíhat úplně všechno, zvlášť, když ho to neživí a musí se ještě živit jinak.

tloudev
11. 02. 2004
Dát tip
hmmm.... to ze te neco nezivi neni ovsem duvod k tomu aby to bylo odflaknuty. kapela me taky nezivi a na zkousky chodim a neflakam to. rozdil pristupu asi.

Dotek
11. 02. 2004
Dát tip
Vio: Jsem zvyklý, že když je něco zadarmo bývá to zpravidla nejlepší, ale to jen tak mimochodem. Tahle chyba je dost vážná a kde jaký "prevít" může jednoduchým způsobem těžce poškodit díla autorů (písmáků). A v tomto případě, nemůže autory omluvit ani jejich dobrá vůle a uživatelé písmáka, by se v žádném případě neměli chovat pokorně ani shovívavě.

Aerotik
10. 02. 2004
Dát tip
Pokud si vzpomínám, tak na podobnou (pokud ne tutéž) díru už někdo na Písmáku upozornil loni v létě, odnesla to tehdy Sonatina.

Dotek
10. 02. 2004
Dát tip
chroustjazz: Kdybych neměl vztah k Písmáku a neměl tu své dílka, jsem si jist, že bych touhu lehce našel :-) A proč to nezvěřejnit, když se s tím asi už dlouho nic nedělá.

Dotek
10. 02. 2004
Dát tip
chroustjazz: Kdybych neměl vztah k Písmáku a neměl tu své dílka, jsem si jist, že bych touhu lehce našel :-) A proč to nezveřejnit, když se s tím asi už dlouho nic nedělá.

Dotek
10. 02. 2004
Dát tip
chroustjazz: Už jsem echo poslal a myslím, že je slušnost do týdne jakkoliv odpovědět. Nebyl jsem první kdo to zveřejnil. Lahrasa2 to tady udělal první já jsem to jednom dokumentoval odkazem a trpkým rozhořčením. Jaké mají teď svědomí programátoři Písmáka?

Dotek
09. 02. 2004
Dát tip
Víc jak před týdnem jsem na to náhodou přišel taky a poslal jsem na Písmáka upozorňující mejl, nikdo se dosud neozval... A přitom je to tak jednoduché, to není hack, to je ze strany Písmáka přímo nepěkná věc! Jak dlouho se ještě můžeme obávat? Když se to teď tak provalilo...

redscorpion
08. 02. 2004
Dát tip
lahraso: to co popisuješ na žalobu není, on to není asi ani hack, nicméně je fine, že jsi to tu uvedl, aby to mohlo být opraveno... Podobná věc se před časem stala na Seznamu (: A celkem mě to pobavilo (((: autority jsou vždy jako stvořené jen ku srandě...

papouch
07. 02. 2004
Dát tip
taky nic nechápu, ale to už mají papoušci v popisu prráce, nic nechápat.. :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru