Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzpomínka na Ladislava Klímu

09. 08. 2000
1
0
1433
Autor
Proud

namáhavý dech živí vzpouzející se krev roznášející tmu mozku do zbytku těla mysl tmavne jak zhaslá obrazovka vzpomínka na radost zapadlou v kobce minulosti štěstí se odporně tlemí bezzubými ústy mysl hledajíc ve tmě úchyt nic nenalézá propadá do sebe jak propíchnutý balónek spravedlivý trest za odmítnutí radostí hmyzočlověka do hlubin klesání nelze zastavit pomalu umírat hledáním smyslu jenž není světa ráj i srdce labyrint vše k zblití mlčte moudří zanechte vytí co slyším? mužné slovo v kakofonii zvuků zrnko pravdy v hroznech blábolů orlí křik proráží klokotem "nesrat se se životem"
Drakkan
18. 08. 2000
Dát tip
Dobré. Není to sice dle mých představ, ale je v tom dobrá dávka odvahy, špetka ironie i ducha.

Miroslawek
15. 08. 2000
Dát tip
Docela dost dobrý, dal bych i TIP, ale dnes nemám depresi, tak to tak neocením.

Merle
09. 08. 2000
Dát tip
asi to neumím pořádně ocenit, ale i tak - dobré

Ašer
09. 08. 2000
Dát tip
Po prvním přečtení jsem utekl od kritiky.Vrátil jsem se, nebudu se chovat zbaběle. Není to natolik hloupé abych nemohl řádku."Mysl tmavne jak zhaslá obrazovka" - to není překvapivé, proti lepšímu zbytku.Jistá vulgarita mi vadí.Je to tak napůl.Ašer

PetrViP
09. 08. 2000
Dát tip
Líbí. Tip. Když sem to četl, měl sem pocit jako by to za mne odříkával Pavel Zajíček (ty jeho post surrealistický texty). Není to tim náhodou ovlivněno?

PetrViP
09. 08. 2000
Dát tip
Zase sem zapomněl poslat tip. Tak teď.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru