Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

tí najlepší

10. 02. 2004
4
0
3095
Autor
zvedavec

nerozumiem:

Tí najlepší, ako ich ja poznám ... tých osud je dosť často najťažší. Pokiaľ to viem posúdiť.

 

A niektorí šťastlivci  - tí sú so súdom už dávno hotoví: následky previnení!

 

(Musela sa prejaviť spravodlivosť!)

 

Neverím! 


Nicollette
15. 03. 2004
Dát tip
svatá pravda..... dobré postřehy, které umíš moc hezky vyjádřit..*

v krátkosti je síla *

zvedavec
13. 02. 2004
Dát tip
:-)

Liso
12. 02. 2004
Dát tip
Malickej -> niektore dielka su sucastou vacsej zbierky... :) Teda toto tusim nie je formalne zaradene v ziadnej zbierke, ale ked citas zvedavca, azda pochopis suvislosti :) Mozno by sa to mohlo volat "Par skobikov k vecernym meditaciam" :) Nie kazdu skobu musis pouzit, ked chces lez si tazsou cestou ak Ti cosi pripada prilis jednoduche... :-) Teda ako taky namet sa to podla mna da brat... Autorka predlozila vec, ktorej NEROZUMIE (a ktorej asi nikto na svete celkom nerozumie) a to odkial sa berie utrpenie spravodlivych... Pointa teda azda nie je v zavere, ale v prologu! :)

maličká
12. 02. 2004
Dát tip
Liso: neboj se, mně to došlo.. ale nepřišlo mi to jako nic objevného .- něco, co už bylo mnohokrát řečeno... nic víc..

zvedavec
11. 02. 2004
Dát tip
Neverím, že ak niekto prežíva utrpenie, tak si zaslúži ešte i ďalší prídavok utrpenia v podobe toho, že povieme si: URČITE si to zaslúžil! My sa zbavíme zodpovednosti za akúkoľvek pomoc, morálnu podporu a s kľudným svedomím môžeme sa kochať v pocite: predsa len som lepší, keď ma utrpenie nepostihlo. No a slová Varana: "neverim vodcom ani ich poskokom, politrukom a papezom malicka ;) " - vystihli i môj pohľad - ak sa snažia udžať svoju moc vyvolávaním strachu a rozdeľovaním ľudí ešte i touto formou. Vďaka.

Barbar
11. 02. 2004
Dát tip
No jo, když ti nejlepší se obvykle starají o dobro druhých a to se neodpouští. Kdesi jsem četl o chlápkovi co se jmenoval Kristus a toho dokonce ukřižovali. Já jsem BARBAR

zvedavec
11. 02. 2004
Dát tip
Zásah! - presne o tých píšem, ktorí sa popri svojom trápení starajú aj o dobro tých druhých.

maličká
11. 02. 2004
Dát tip
jo, ale proč to píšeš sem? Ta myšlenka, co tu vykřikuješ, je stará jako lidstvo samo a ty to ani neoblíkáš do nějakého "nového" kabátu, aby to mělo nějakou hodnotu literární...

kaktusik
11. 02. 2004
Dát tip
Veľa myšlienok v literatúre je starých ako ľudstvo samo, aj v súčasnej tvorbe .. :-) Myslím, zvedavec, že Ti rozumiem, aj keď táto téma by bola určite na dlhšiu úvahu. A je dobre, že neveríš :-). Aj keď si myslím, že na posúdenie tých lepších a horších je niekedy tá mierka nášho pohľadu dosť subjektívna.

zvedavec
11. 02. 2004
Dát tip
Maličká: zneužívam Písmáka na vykrikovanie ;-) , tu nachádzam obecenstvo. Svoje názory a videnie sveta rada vykrikujem všade, kde sú ochotní ma počúvať a reagovať. Neviem posúdiť hodnotu (ani literárnu) toho, čo sem povkladám. Na posúdenie si Ty a iní! Vďaka za reakciu! Posúvaš ma svojím hodnotením trochu inde, ako som bola, vidím samú seba Tvojimi očami. :-) Kaktusík: Jasné, subjektívne!

Skunny
11. 02. 2004
Dát tip
Dneska nejde věřit nikomu... dobře děláš! NEVĚŘ! :o)

maličká
10. 02. 2004
Dát tip
co má znamenat ten výkřik? Čemu nevěříš?

beda
10. 02. 2004
Dát tip
Správně, nevěř !!! *

Varan
10. 02. 2004
Dát tip
neverim vodcom ani ich poskokom, politrukom a papezom malicka ;)

maličká
10. 02. 2004
Dát tip
no, tak to přece není nic objevného... :(

Varan
10. 02. 2004
Dát tip
ale je, malokto si to uvedomuje ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru