Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cenzurovaná díla I.

11. 02. 2004
1
0
1222
Autor
AntiCenzor

Vážené dámy a vážení pánové, vzhledem k tomu, že zde na Písmáku bují cenzura nevídaného rázu, která by si v ničem nezadala s cenzurou u nás před rokem 1989, rozhodl jsem se bojovat za svobodu slova na tomto serveru - není sice možno umístit sem \"nevhodná\" díla, nicméně spousta takovýchto cenzurovaných děl - ať už básní, povídek či jiných literárních útvarů se nachází na různých internetových stránkách. Myslím, že je škoda, že Písmák čtenáře o takováto díla ochuzuje a proto jsem se rozhodl takovéto stránky vyhledávat a uveřejňovat. Proto všichni pozor - Tato díla jsou podle písmáckých cenzorů \"nevhodná\" - vyskytují se v nich sprostá slova, sexuální narážky a podobně. Nicméně si i ona zaslouží posouzení a kritiku jako každá jiná díla. Kdo chcete, podívejte se a ohodnoťte díla tím, že sem napíšete kritiku - můžete napsat kritiku i na můj nápad s uveřejňováním jejich stránek a co si o tom myslíte.

Takže na první stránku zajímavých děl, která by v Písmáku jistě neprošla, jsem narazil čistě náhodou. Adresa je: www.sweb.cz/pycoviny/hlavni.htm Je zde spousta zajímavých básní a povídek - tedy ty básně nejsou moc povedené, ale povídky mě docela zaujaly - například "Idiotskej Hurvínek" nebo "O Krtečkovi" - zkuste se na to podívat a napište, co tomu říkáte. Ještě jednou upozorňuju, že se jedná o dost drsná díla, takže romantičtější povahy ať si raději koupí lízátko a jdou se projít do parku :-)))
Seregil
07. 04. 2004
Dát tip
aha...

Lízátko potěší, ale cenzura není můj kamarád. Jak to tady s ní vůbec chodí? Moc o tom nevím...

815_0
17. 02. 2004
Dát tip
Hlasuji pro lízátka :-)

papouch
11. 02. 2004
Dát tip
lízátko si koupím, ale do parku v té vánici nejdu.

zuzuzu
11. 02. 2004
Dát tip
....myslim, že někdy stejně autorům schází trošku ponětí o anatomii... ale dam tipa a někdy si zas něco přečtu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru