Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Deník hodného žáka

11. 02. 2004
1
0
1345

Jeden týden jednoho individua............

 

Školní trápení.

 

Pondělí: přišel jsem do školy o pět minut později. Má nová učitelka mi sebrala žákovskou, když jsem spolužákovi objasňoval podstatu pohybu spermií. Když jsem jí řekl, ať si žákajdu nechá, že jsou v ní stejně jenom špatné známky, začala do ní psát. Potěšilo mě to, protože papír lépe hoří, když je popsaný.

Úterý: opět jsem přišel pozdě. Učitelka mi vyhrožovala vyšším skóre z chování. Sedl jsem si do lavice a začal hrát se spolužákem piškvorky. Sebrala mi papír! Stál mě 50h. Nevím jestli nás může takhle odírat.

Středa: Žákajda včera odpoledne pěkně hořela. Když jsem učitelce sdělil, že mi k jejímu podpálení stačila jenom jedna sirka, rozzuřila se a chtěla mi dát poznámku. Bohužel si neuvědomila, že nemá kam a proto mi ji načmárala lihovkou na obal mé bývalé ŽK.

Čtvrtek: třetí hodinu jsem po kamarádce hodil vycpaného orla. Učitel mi zapsal do třídního katalogu toto: Šel z kabinetu Př a ohrožoval spolužačku svým vycpaným ptákem.

Pátek: Utíral jsem rozlité víno stránkami třídní knihy. Úča mě poslala za ředitelem. Řekl jsem jí ať vykoná anatomicky nemožný úkon! Neposlechla a vzala mě do ředitelny. Alkohol se po cestě začal projevovat a když jsem stanul před ředitelem a on se zeptal co můžu říct na svou obhajobu, vyšla ze mě akorát ranní snídaně.

Sobota: Má třídní učitelka se oběsila. (Konečně!!) Četl jsem to v novinách. V dopise na rozloučenou prý zmiňovala nějakého likvidátora učitelů. Chm kdoví kdo to je.

Neděle: Těším se na novou učitelku…………….


sk8ergirl
22. 11. 2004
Dát tip
Takový no...poměrně zábavný, ale ne zas toliko...

Lubine...je to v pohodě kravina,nebudu tenhle týden ve škole,takže něco podobného udělej Prknové,bude mít z tebe radost

Ikru
14. 02. 2004
Dát tip
úsměvné.....

polvora
13. 02. 2004
Dát tip
Je to zlate

papouch
12. 02. 2004
Dát tip
ano, laciné, to je to slovo

Yossarian
12. 02. 2004
Dát tip
Přijde mi to hodně neoriginální, např. vtip s vycpaným ptákem je již hodně vousatý.

Dero
11. 02. 2004
Dát tip
On ten úkol není až tak anatomicky nemožný. Po mnoha letech cvičení jógy a odoperování spodních žeber to možné teoreticky je. :o) Pobavilo, ačkoliv je to taková laciná zábava ... :o) Díky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru