Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lidi

18. 02. 2004
3
0
826
Autor
Misha

Je to tak. Sedíte na dně bazénu a chce se vám křičet. Tak moc.

Všude okolo plave kupa lidí. Snaha se tim davem protrhnout je naprosto marná.

Nepustí vás.

Žerou řasy a lezou výš a výš. Je vám špatně. Zvracení je snad první, co vás napadá...

Je nechutný, jak se vám furt nějaký lidi snaží řídit život. Cpou vám jejich pravdy a vnucujou jejich slova, která se maj stát prozměnu pravdou vaší.

Sledují každý váš pohyb, ale vy to víte a tim víc je vám špatně.

Pak přijde doba, kdy se naprosto štítíte sedět jen kousek od nich a tak neuvěřitelně si přejete, ať vás nechaj být.                                                                       Jenže oni se tak zasraně nudí, že nenechaj...


*

Cecilka
15. 03. 2004
Dát tip
Víš, Permoníku, psaní není o tom, že na někoho vysypeš svoje pocity a ten, kdo je zná, si je "užije". Taky není o tom, že tě každý musí hned pochopit, a kdo to nepochopí, nemá do toho co kecat. Asi jsi nezažil a nepochopil... Právě proto, že Misha popsala tak dobře a poutavě pocity, které většina z nás zná a v jejím dílku rozpozná (skutečně nejsi jediný), si myslím, že má na to, aby jim dala ještě formu. Myslíš, že to tím automaticky pozbyde smyslu?

Rozervanec
18. 02. 2004
Dát tip
souhlasim s cecilkou..pusobi to jako vykrik do prazdna....viz. cec. zkus to predelat...c)))

Climaster
18. 02. 2004
Dát tip
krásná izolace, znám vyznám *

Rozervanec
18. 02. 2004
Dát tip
Permoniku: myslim ze vubec nemuzes soudit kdo co zazil nebo nezazil...a ten vykrik do tmy a do prazdna jak se pise vyse, nebyl o pocitu, ale o tom, jak je to napsane a to tak, ze takhle to pusobi jakoby to bylo vytrzene z kontextu....tudiz tu bylo navrzeno, aby to bylo zapracovano do jine formy......a rozhodne nemyslim, ze kdyz nekdo neco nezazije, tak vsechno co k danemu tematu napise musi byt kecy...a tohle si zase myslim ja.......

Cecilka
18. 02. 2004
Dát tip
Je to dobrý, ale co tomu dát nějakou formu? Připadá mi to jako výkřik, který získá význam, když bude součástí něčeho většího, širšího... Bazén jeko obraz se mi líbí, co se ho víc držet a míň vysvětlovat...? :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru