Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čekání na TEBE

27. 02. 2004
0
0
3197
Autor
J_M_H

Čekám... a už za pár hodin... se dočkám!!!!

Lásko, jsem ten nejšťastnější člověk na Zemi!! Za pár hodin se s Tebou zase uvidím... uslyším Tvůj krásný hlas, znovu se budu obdivovat tvojí kráse, jemnosti Tvé kůže, když Tě vezmu za ruku, vůni, hebkosti a lehkosti Tvých vlásků... už vidím jak se spolu vítáme a v zápětí po tom se krásně, něžně a dlouze políbíme v pevném objetí.

A pak uslyším ta dvě tichounká a nádherná slova, nejkrásnější slova jaká kdy byla stvořena, slova jenž dokáží nebývale potěšit, ta slova která dokáží udělat z deprese euforii, ta dvě tichounká slůvka, která nám oběma rozzáří oči i srdce, nejnádhernější slova světa - MILUJI TĚ!

 

A teď jsem tolik šťastný, protože vím, že již za pár hodin se tohle vše stane skutečností... a já se potkám s TEBOU!


Pisces
12. 09. 2004
Dát tip
Já nevím....každopádně moc nechápu, co sleduješ tím, že jsi dílko uveřejnil...? Vždyť i obrovská láska a city se dají vyjádřit s nějakou formou a pointou a ne jen tak nasekat na papír pár vět...ale je to Tvoje dílko. Já jen, když stojíš o tu hlubší kritiku....nezaujalo.

Empty
22. 08. 2004
Dát tip
to je slaďoučký, celej se rozplývám:-/ nesmíš to tak prožívat. Až tě kopne do prdele, celej se nám sesypeš...

Empty
22. 08. 2004
Dát tip
lunetic v próze...

machal
22. 08. 2004
Dát tip
Empty : koukám že si na ty Lunetici nějak hodně vysazenej - taky je nemusím :) Jinak koukám, že poučen životem "Až tě kopne do prdele, celej se nám sesypeš... " :) Jo dílko to není špatné ale je to pouze takové tvé osobní informativní. takže Tip si nezaslouží :) Tak nějak si představuju situaci až přijede kamoška, ale vím že se to tak nikdy nestane páč ona se k ničemu nikdy nerozhoupá :)

angelik
28. 02. 2004
Dát tip
já takového člověka poznala a právě proto si myslím, že pouhé "miluju tě" nemůže stačit na popsání toho, co skutečně cítíš a pokud je to tak silné, tak by ti to ani stačit nemělo. Ale chápu, co jsi chtěl říct, má to víc hledisek, při čemž každé je něčím pravdivé, přesto to, co jsi napsal tady teď ty, mi připadá spíš jako výbuch přemíry pocitů uvnitř tebe a možná právě proto je tam to "miluji tě" strašně znatelné a do očí bijící. Myslim, že to tam vůbec být nemuselo (mimo jiné). Další věc je ta, že jinak to vyzní člověku, kterému je to adresováno (a musí být strašně šťastný, ptž jestli je to upřímné, pak bys jí asi snesl i modré z nebe - což ale taky může časem omrzet) a jinak to vnímá čtenář, který si to tady otevře a přečte si výlev, výkřik, literárně nezajímavý, nenápaditý, nijak něžně nevyjádřený, metaforami ozdobený silný průtok lásky, dá-li se té věci tak říkat. Promiň, pokud jsem se tě nějak dotkla, nemyslim to zle, svym způsobem tě chápu (ale je to už dávno)

J_M_H
28. 02. 2004
Dát tip
Elyn: Kdy přesně to nevím, ale vím, že určitě bude!!!! :-)

Elyn
28. 02. 2004
Dát tip
s tou danou osobou nebo někdy někde s nějakou jinou ?:)) Hele, člověče, když už je tady ta love stóry, tak nezapomeň dát sem i svatební oznámení...:))

No.... To jsem vskutku potřeboval vědět....

angelik
27. 02. 2004
Dát tip
pokud skutečně miluješ, pak neříkej "miluju tě", ale říkej třeba "nepopsatelně tě", protože pokud použiješ první možnost, pak: 1. je to povrchní fráze, většinou neupřímná a pramení z nedostatku slovní zásoby (a nebo to můžeš myslet upřímně, ale to se dá sdělit i jinak), nebo 2. už dokážeš slovy popsat, co k tomu druhému cítíš, tzn. že jsi nad tím musel přemýšlet, a pokud jsi nad tím musel přemýšlet, pak už zdaleka necítíš náplň (která je hodněhodně hluboko) tohoto spojení "miluji tě" :))) takže tak (ostatně ti to ale rozhodně nevyvracím, jen je to jedna z věcí, kterou jsem se za dobu mého pobytu tady naučila:)

J_M_H
27. 02. 2004
Dát tip
angelik: No "Miluji Tě!" může být jen povrchní fráze, tak jsem si to vždycky myslel, ale pak jednoho dne poznáš někoho s kým to nabere ten úplně nejhlubší význam, že není nic silnějšího než takové prosté vyjádření citů... Nevím k čemu to přirovnat, ale "Miluji Tě" tak jak to všichni znají a čtou je jako škrtnutí sirky... všichni vědí že má dělat oheň, ale jen ze vznítí sirka a shoří a v podstatě se nic nestane... ale to o čem jsem psal já je sice taky "Miluji Tě", ale to je jako škrtnutí sirkou v domě napuštěným plynem... :-))) Prostě úplně jiná síla a účinek i když slova (škrkání) jsou stejná :-)))) --- Komu to tady připadá zbytečné :-))) A má názor jako "A co já s tím?" nebo "Proč to sem vůbec cpeš?" atd., tak říkám, že proto, že tím chci vyjádřit jak může být láska krásná... jak může člověka naplňovat a úplně ho pohltit...!!!! Mám z toho vážně skvělou náladu a i kdyby mi to zkritizoval třeba celý svět, i kdyby to odsud administrátor vymazal... i kdyby cokoli, tak prostě mám skvělou náladu, protože mám svoje sluníčko, díky kterýmu je pro mě i v noci světlo a v dešti sucho, takže nic na světě nemá sílu mi pokazit náladu :-))) Prostě jsem se o to jen chtěl podělit s ostatníma a všem vám přeju ať zažijete něco podobnýho taky a co nejdřív!!! Nebojte se a třeba hned teď zavolejte tomu, koho máte rádi a řekněte mu to a pokud jste s někým takovým pohádaní, tak se usmiřte, protože láska je ta nejnádhernější věc na světě a já už teď vím, proč jsem se vůbec narodil - abych někoho mohl milovat!!!!

Elyn
27. 02. 2004
Dát tip
a kdy bude svatba?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru