Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zrada

27. 02. 2004
2
0
2725
Autor
Perlino

Amen,

i my odpouštíme.

Amen,

Bože, radši zavři oči.

Haleluja,

volají andělé,

když rozvěšují své slzy po noční obloze.

Jako když sis navlékala korálky

na svůj nový náhrdelník.

Nechť umírá v pokoji duše Tvá,

jak v Nebi, tak i na Zemi.

Amen


Petr_Pan
05. 03. 2004
Dát tip
Perlino> Když děláš náhrdelník tak na ŠŇŮRKU navlékáš korálky, abys ten náhrdelník udělal - náhrdelník jsou korálky + šňůrka - když ho děláš, pracuješ s prvotními materiály ! Nebo ne ? :-) No - asi to necháme bejt ;-))

Perlino
03. 03. 2004
Dát tip
Díky za kritiky. ->Petr_Pan:Když děláš náhrdelník, tak na něj navlékáš korálky:) Ale hádat se nebudu. Díky, vynasnažím se, aby ses dobrovolně vracel co nejčastěji:) ->ashentree a Dero: Snad nesejdu z cesty:)

katugiro
03. 03. 2004
Dát tip
mně se to líbí... * to je zase ale kritika... ach jo :) & pardon

Perlino
03. 03. 2004
Dát tip
Přesto za ni děkuju katugiro:)

Petr_Pan
29. 02. 2004
Dát tip
ashantree> Také jsem byl a opět se snažím být - žel - společenská situace v mém nejbližším okolí mi to moc neumožňuje a růžové brýle m sebrali a rozdupali - tak se teď snaží zbírat střípky :-)

Petr_Pan
28. 02. 2004
Dát tip
"když rozvěšují své slzy po noční obloze" - to je kouzelné ! :-) "Jako když sis navlékala korálky na svůj nový náhrdelník." - nechápu, nelíbí - myslím, že náhrdelník to je až potom, co jsou korálky navlečeny - do té doby to je jen šňůrka - na tu ať si korálky navléká jak chce - ale na náhrdelník NE ! ;-) Ale to jen tak něco málo z pitevny. Jinak - jako celek - no - jak to vyjádřit - nesnáším to, ale - snad duchové odpustí: "***/*****" :-) Je to sic pěkná myšlenka, ale při tom, jak je to krátké, myslím, že by to mělo být vychytanější (korálky Ti neprominu) :-) ashantree staví celou mou korálkovou filosofii na hlavu, tak - pošlo avi a snad se nebude zlobit :-) ashantree> Je pěkné vidět v textu víc, než v něm vidí ostatní - stává se mi to také (dost často), ale - tady mě to nějak vytrhlo - to co vidíš Ty se mi moc líbí, zaujalo mě to, ale zpětně to v dílku stejně nevidím :-/ Škoda :-) Souhlas s Derem - směr je to opravdu dobrý ! ;-) Dík za avi - šoupnu Tě mezi své oblíbené autory a příště už se tu objevím samovolně :-)

ashentree
28. 02. 2004
Dát tip
Jojo, su snílek, to bude asi tím :-))

Dero
27. 02. 2004
Dát tip
Pokračuj těmito šlépějemi ... myslím, že bys mohl být hodně dobrý.

Perlino
27. 02. 2004
Dát tip
Díky ti. Od Tebe si toho cením.

Perlino
27. 02. 2004
Dát tip
avi

Feanor
27. 02. 2004
Dát tip
ale jo, není to tak špatný. hlavně to maniakální haleluja mě dostalo

ashentree
27. 02. 2004
Dát tip
Je to smutné...Korálky si navlékala...Udeřila...Někomu přinesla bolest...Jen, jak včela měla jeden život...Teď v jejím hrobě Nebe zrcadlí se...A sýkory rozdělily se o náhrdelník...Časem je poztrácejí, a zase další posbírá je...Pověsí na krk...Ona je vlastně nesmrtelná... Jen tak dál! Místy trošičku kostrbatější, ale to se poddá!! Překvapil jsi mne... ***t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru