Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bolestná láska II.

16. 08. 2000
1
0
1048
Autor
Souhvezdi

Já pláču v ranách otevřených Srdce se snaží stěží bít Kdo pomůže? Kdo podá ruku? Komu dnes mohu uvěřit? Svět můj je válka nevyhraná Pod ranami se potácím Jen touha má a vášeň známá zas zpět mě v život navrací ... Odpusť, ach odpusť mi ty rány Však do mých také klovou vrány Přijď, rozsudku slibovaný Nemohu, nechci žít Tvou krví Meč můj to byl? Však dýka Tvoje taky... Ve válce srdcí nejsme prví Velí nám touha Vášeň na bodáky
Cyndi
12. 12. 2002
Dát tip
.

Souhvezdi
18. 08. 2000
Dát tip
Souhvězdí posílá paprsky plné díků - tentokrát zvláště domovnici Srdce je bydlištěm mých citů Jen domovnice schází...

domovnice
17. 08. 2000
Dát tip
Nocí zářil mi Orion svým nebeským pasem mlžnýma očima, právě On vábil mne svým hlasem. Nebeští blíženci vzdálení ve svém strachu planou jejich srdce pálení proč volá: Na shledanou. Tak na nebeských vahách v miskách vážíš daně a v mléčných drahách marně čekáš dlaně. Oči proklínají chlad bezedných pustých dálek citu dravý hlad rozeslal do obálek povolávací rozkazy zmateným srdcím, se vzkazy: Vášně na bodáky znovu padáš hlubokou propastí trnitě na bodláky snad zítra zametem bez strastí střepiny z poslední války.

Miroslawek
16. 08. 2000
Dát tip
Dobrý, dobrý, ale Bolestnou lásku III už nepiš nebo mě to zabije. Hele, taky se mi to stalo a nevyvoláváš ve mně zrovna příjemné emoce a vzpomínky. Tohle je už moc trpitelské a tak TIpa nedám, bééééééé

Merle
16. 08. 2000
Dát tip
souhlas s Míwou ;-))

Siminka
16. 08. 2000
Dát tip
Když potřebuješ, tak ti nikdo nepomůže, ale když potřebují ostatní, tak musíš pomoct. Taky mi to něco připomíná a nebylo to tak dávno. Taky to dost bolelo, ale Tipa ti narozdíl od Mirdy dám. Láska je mocná ničitelka lidských srdcí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru