Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Druhá válka začíná

03. 03. 2004
0
0
1579
Autor
DuDek

Vím, že to není to pravé ořechové, ale je to jen na zkoušku, možná bude pokračování a možná ne, uvidíme... Roku 2015 začala městu Graem vládnou znovu strana vrchnosti, město nemá dostatek tekutin, ale tento problém se musí \"odstrčit\", protože přichází větší, Druhá válka přichází... --- Omlouvám se za chyby

   Lilian se probudila, jak by ne, když venku se projížděli s hlasitým rámusem tanky.

   "Sakra, já se tu snad nikdy nevyspim." ulevila si a zamířila do koupelny. Opláchla si obličej (mokrou) studenou vodou a oblékla si svůj černý kožený komplet (kalhoty, bundy a plášť). Poté máchla rukou, jako kdyby se snažila chytit mouchu, to si však nasazovala brýle. Teď se cítila akčně.

 

   V centru města Graem to vřelo, letouny ničily krásný pohled na oblohu a navíc pouštěly na zem bomby - bomby, které zabíjely mírumilovné občany tohoto města...

  V Gramatonu se mezitím konala porada Vrchnosti...

  "Co se to tu děje?" zahřměl výkřik Vrchního, "Jak si to vůbec představují, vtrhnout sem jen tak, bez předchozího varování!?"   

  "Souhlasím, kolego. Ani s námi nepodepsali smlouvu o válce." zapískal malí vědátor s kudrnatými vlasy a tlustými brýlemi, které zakrývají jeho opálený obličej. "To je naprosto nepřípustné."

   "Omlouvám se za své spoždění pane Vrchní." omluvila se Lilian vstupujíc do místnosti - sedla si k prostornému stolu a z prstů vytvořila jakousi stříšku. Vrchní kývl.

   "Doufám, že jste informována o situaci -"

   "Nejde to přehlédnout." přerušila Vrchního Lilian.

   "Ano, jistě." usmál se Vrchní a otočil se zpět k oknu.

 

 Nepřátelská vojska dále pokračovala v destrukci města...

 

  

 


johanne
29. 03. 2004
Dát tip
je to moc kraťunké, než aby si o tom člověk zvládnul vytvořit názor... o ničem to moc nevypovídá, nejsem si stoprocentně jistá jestli to myslíš jako parodii (k tomuto se přikláním víc) nebo naprosto vážně... když tak mě vyveď z omylu :)) a piš dál :D

Carodej
03. 03. 2004
Dát tip
No tak nevím. A gramatika....hm...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru